Saç derisi döküntüsü için şampuan önerisi.

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,786
Genetik olarak saçımızda deri dökülmesi var. Mart nisan mayıs aylarında daha çok artıyor ve 2 3 mm çaplı derilerle karşılaşırıyorum. Devlet hastanesindeki doktorlar, sağlık ocaklarındaki hekimler sokturuk hiçbir işe yaramayan ilaçlar yazıp gönderiyor ve saçım leş gibi kokuyor, sertleşiyor. Önerebileceğiniz krem, şampuan, losyon var mıdır?

peki sedef egzema gibi zührevi bir hastalığın mevcut mu?

maalesef hiçbir zaman tamamen gitmiyor ama bi cildiyeye gitmeni öneririm verecekleri şampuan ve losyonlar faydalı olabilir bir de beslenmene dikkat etmen gerekiyor
aylarca kullandım ama hiçbir faydasını görmedim

Genetik olarak saçımızda deri dökülmesi var. Mart nisan mayıs aylarında daha çok artıyor ve 2 3 mm çaplı derilerle karşılaşırıyorum. Devlet hastanesindeki doktorlar, sağlık ocaklarındaki hekimler sokturuk hiçbir işe yaramayan ilaçlar yazıp gönderiyor ve saçım leş gibi kokuyor, sertleşiyor. Önerebileceğiniz krem, şampuan, losyon var mıdır?
hocam Bepanthol sarımsaklı şampuan kullan bana teşekkür edersin. bendede vardı ama çok fazla değildi 2 kutu bitirdim bu şampuandan şuan bir tane bile deri veya kepek yok baya faydasını gördüm ama orijinal almaya çok dikkat et sahtesi çok var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kokusu vsde çok iyiydi

hocam Bepanthol sarımsaklı şampuan kullan bana teşekkür edersin. bendede vardı ama çok fazla değildi 2 kutu bitirdim bu şampuandan şuan bir tane bile deri veya kepek yok baya faydasını gördüm ama orijinal almaya çok dikkat et sahtesi çok var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kokusu vsde çok iyiydi
Alıp deneyeceğim. Sonucunu yazacağım

Ben de kepek var dercos kullanıyorum sen de işe yarar mı emin değilim ama ben memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri