Neler Yeni

Saç Dökülmesi İçin Tavsiye

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Yunus Şahin

Ben bununla başladım, hep bunu kullandım. Sonra farklılık olsun diye forte yani yoğun saç dökülme etkili olan modeli aldım. Bundan da memnunum. Fark etmez yani.

yasinsuer

80+ Bronze
maddi durumun varsa özel dermatoloklara bir görün devlette adam akılı doktor yok yarım yamalak tahlil yapıyorlar ha yoksa bir devlete görün saçını soğuk suyla yıkamaya başla artık vücudunu ılık ama kafanı soğu bir şekilde yıka ve doğal şampuanlar kullanmaya başla veya sabun onlar daha iyi dermatoloğa gideceksin ve sana genetik diyecek %90 saçının döküntüsü genetik olduğunu dökülmesinden ve döküldüğü bölgenin çok hızlı bir şekilde kelleşmesinden anlaşılır yani genetikse 1 yılda tüm saçın yok olur zaten eğer bu sıkıntıyı çok uzun zamanlar çekiyorsan büyük ihtimalle vitaminseldir sorun
boixsin nasıl acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bununla başladım, hep bunu kullandım. Sonra farklılık olsun diye forte yani yoğun saç dökülme etkili olan modeli aldım. Bundan da memnunum. Fark etmez yani.

gratiste var mıdır?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
İmkanınız varsa dermatolojiye gidin, benim ön taraflar baya açılmıştı dermatolojiye gittim minoxil önerdi 4 aydır kullanıyorum neredeyse tamamen kapandı, 2 ay daha kullanıp tekrar gideceğim duruma göre bir şeyler yapacakmış.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,446
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sigara alkol felan kullanma ileriki zamanlarda.

yasinsuer

80+ Bronze
İmkanınız varsa dermatolojiye gidin, benim ön taraflar baya açılmıştı dermatolojiye gittim minoxil önerdi 4 aydır kullanıyorum neredeyse tamamen kapandı, 2 ay daha kullanıp tekrar gideceğim duruma göre bir şeyler yapacakmış.
minoxil forte 5 mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sigara alkol felan kullanma ileriki zamanlarda.
hiç kullnamdım ki hayatımda

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
minoxil forte 5 mi ?
aynen ama internetten almanızı tavsiye etmem, alacaksanız eczaneden alın, dermatolojiye gitme imkanınız varsa da gidin, belki saç dökülme sebebiniz farklıdır.

Demreli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
Merhaba soruna çözüm buldunuz mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular