20k ucuz geldi nedense. Benim beklentim 80-90'dıİstanbul da bi klinikte. 20 bin tl ekim, ilaç, prp tedavileri dahil
bende o fıyatları beklıyodum sabah gormustum konuyu 20k acayıp ucuz geldı20k ucuz geldi nedense. Benim beklentim 80-90'dı
hocam merdıven altı olma ıhtımalı varmı?İstanbul da bi klinikte. 20 bin tl ekim, ilaç, prp tedavileri dahil
Özel bir klinikti. Klinikte sadece saç ekimi yok. botoks, dolgu vs gibi şeylerde var. Çok ünlü bi yer değil. yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum. 20 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor. Araştırmama göre yapılan iş aynı. Zaten bu saç ekimlerini doktor yapmıyor arkadaşlar. Doktorum diyen yalan söyler. Henüz Türkiyede hekimlerin böyle bir dalı yok. Estetik-plastik cerrahlarıda saç ekim işine girmiyor cunku uygulama 7 saate yakın sürüyor. Okadar paraya 7 saat girmez hiçbir cerrah. Daha kısa süren daha cok para alabileceği şeyler yapıyorlar. Bu işin eğitimini alan Sağlık teknikeri, Hemşire ünvanlı kişiler yapıyor.bende o fıyatları beklıyodum sabah gormustum konuyu 20k acayıp ucuz geldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam merdıven altı olma ıhtımalı varmı?
Merdiven altı değil hocam temiz steril ruhsatı olan biryer.bende o fıyatları beklıyodum sabah gormustum konuyu 20k acayıp ucuz geldı
hocam merdıven altı olma ıhtımalı varmı?
Hocam saç gerçek zaten. Kendi saçımızBir zararı var mı? Gerçek saç gibi mi?
Hocam Önce - Sonra görseli ekleme şansınız varmı yüzünüzü gizlicek şekilde ?Evet arkadaşlar 39 yaşındayım ön tarafım %80 civarı bir dökülme mevcuttu. Dün saç ekim işlemi gerçekleşti. İlk iki güne ait cevap verebileceğim soruları sorabilirsiniz.
Hocam Önce - Sonra görseli ekleme şansınız varmı yüzünüzü gizlicek şekilde ?
valla göreceğiz beklenti en iyi olması seklınde tabii ki. sonuçta orada saç var eskisi gibi olması gerekiyor.tamamen uzayınca eskisi gibi mi oluyor yoksa dokusu ince kafa derisi görünecek şekilde mi oluyor
7 saat sürdü. antestezi uygulanırken cok acıdı. Bölge bölge fazlaca iğne yapılıyor. O aşamada dişinizi mecbur sıkacaksınız sonrasında acı yok denecek kadar azacı vs oldumu kaç saat sürdü ve hangi bölge
Sırf şu acıdan çekindiğim için gitmek istemiyorum. Düşünsene saatlerce kafanı iğne ile deldiklerini çin su işkencesi 1 bu 2Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
valla göreceğiz beklenti en iyi olması seklınde tabii ki. sonuçta orada saç var eskisi gibi olması gerekiyor.
7 saat sürdü. antestezi uygulanırken cok acıdı. Bölge bölge fazlaca iğne yapılıyor. O aşamada dişinizi mecbur sıkacaksınız sonrasında acı yok denecek kadar az
bilmiyorumda bunun acısı zevk veriyordur aga ya.(bu tarz acılardan zevk alıyorum)Sırf şu acıdan çekindiğim için gitmek istemiyorum. Düşünsene saatlerce kafanı iğne ile deldiklerini çin su işkencesi 1 bu 2