Neler Yeni

Saç ektirdim soru alabilirim.

ermania

80+
Evet arkadaşlar 39 yaşındayım ön tarafım %80 civarı bir dökülme mevcuttu. Dün saç ekim işlemi gerçekleşti. İlk iki güne ait cevap verebileceğim soruları sorabilirsiniz.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,046
İsim
Lokman Doğan
hangi doktora ve ne kadara yaptırdın

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
...
Bir zararı var mı? Gerçek saç gibi mi?

ermania

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende o fıyatları beklıyodum sabah gormustum konuyu 20k acayıp ucuz geldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam merdıven altı olma ıhtımalı varmı?
Özel bir klinikti. Klinikte sadece saç ekimi yok. botoks, dolgu vs gibi şeylerde var. Çok ünlü bi yer değil. yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum. 20 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor. Araştırmama göre yapılan iş aynı. Zaten bu saç ekimlerini doktor yapmıyor arkadaşlar. Doktorum diyen yalan söyler. Henüz Türkiyede hekimlerin böyle bir dalı yok. Estetik-plastik cerrahlarıda saç ekim işine girmiyor cunku uygulama 7 saate yakın sürüyor. Okadar paraya 7 saat girmez hiçbir cerrah. Daha kısa süren daha cok para alabileceği şeyler yapıyorlar. Bu işin eğitimini alan Sağlık teknikeri, Hemşire ünvanlı kişiler yapıyor.
bende o fıyatları beklıyodum sabah gormustum konuyu 20k acayıp ucuz geldı

hocam merdıven altı olma ıhtımalı varmı?
Merdiven altı değil hocam temiz steril ruhsatı olan biryer.
Bir zararı var mı? Gerçek saç gibi mi?
Hocam saç gerçek zaten. Kendi saçımız

The Semih

80+ Gold
Evet arkadaşlar 39 yaşındayım ön tarafım %80 civarı bir dökülme mevcuttu. Dün saç ekim işlemi gerçekleşti. İlk iki güne ait cevap verebileceğim soruları sorabilirsiniz.
Hocam Önce - Sonra görseli ekleme şansınız varmı yüzünüzü gizlicek şekilde ?

Kara*

80+ Silver
tamamen uzayınca eskisi gibi mi oluyor yoksa dokusu ince kafa derisi görünecek şekilde mi oluyor

MamiKK

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,772
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
acı vs oldumu kaç saat sürdü ve hangi bölge

ermania

80+
Hocam Önce - Sonra görseli ekleme şansınız varmı yüzünüzü gizlicek şekilde ?
IMG_1817.jpeg
IMG_1926.jpeg

tamamen uzayınca eskisi gibi mi oluyor yoksa dokusu ince kafa derisi görünecek şekilde mi oluyor
valla göreceğiz beklenti en iyi olması seklınde tabii ki. sonuçta orada saç var eskisi gibi olması gerekiyor.

acı vs oldumu kaç saat sürdü ve hangi bölge
7 saat sürdü. antestezi uygulanırken cok acıdı. Bölge bölge fazlaca iğne yapılıyor. O aşamada dişinizi mecbur sıkacaksınız sonrasında acı yok denecek kadar az

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

valla göreceğiz beklenti en iyi olması seklınde tabii ki. sonuçta orada saç var eskisi gibi olması gerekiyor.

7 saat sürdü. antestezi uygulanırken cok acıdı. Bölge bölge fazlaca iğne yapılıyor. O aşamada dişinizi mecbur sıkacaksınız sonrasında acı yok denecek kadar az
Sırf şu acıdan çekindiğim için gitmek istemiyorum. Düşünsene saatlerce kafanı iğne ile deldiklerini çin su işkencesi 1 bu 2

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Tuğra
Sırf şu acıdan çekindiğim için gitmek istemiyorum. Düşünsene saatlerce kafanı iğne ile deldiklerini çin su işkencesi 1 bu 2
bilmiyorumda bunun acısı zevk veriyordur aga ya.(bu tarz acılardan zevk alıyorum)

Top Bottom