Hocam güncel bir foto alabilir miyiz?ne sen sor ne ben söyleyeyim)
Hocam güncel bir foto alabilir miyiz?
Arkadaşlar tam 4 ayı bitirdim. Şuanki durum böyle hala alttan yenileri geliyor. Şuanki süreçten memnunum. bazı yerlerde eksiklikler var oralardada cıkacagını umuyorum. Zaten 6. ayda genelde bütün kökler cıkmıs oluyor. 2 ayım daha var bakalım ne olacak.Abi eeee tutma şansı %35
Gayet güzel duruyor ama bakınca tam saçlı havası göremedim hala kellik varmışda öyle saçmış gibi duruyor inşallah 2 ay sonra istediğiniz gibi olur. Ayrıca ilk fotoğraflar gerçekten çok kötü gözüküyordu hele uyutmaması ayrı bir sıkınıtıdır ama şuan daha iyi gözüküyor.Arkadaşlar tam 4 ayı bitirdim. Şuanki durum böyle hala alttan yenileri geliyor. Şuanki süreçten memnunum. bazı yerlerde eksiklikler var oralardada cıkacagını umuyorum. Zaten 6. ayda genelde bütün kökler cıkmıs oluyor. 2 ayım daha var bakalım ne olacak.
En sona da ekim yaptırmadan önce ki bir fotomu ekliyorum
Arkadaşlar tam 4 ayı bitirdim. Şuanki durum böyle hala alttan yenileri geliyor. Şuanki süreçten memnunum. bazı yerlerde eksiklikler var oralardada cıkacagını umuyorum. Zaten 6. ayda genelde bütün kökler cıkmıs oluyor. 2 ayım daha var bakalım ne olacak.
Zaten o gençlik yıllarımızdaki gibi sıklığı almak ımkansıza yakın. ama uzadıkça kel görünen kısımlarında kapanacagını dusunuyorum. hanı kel değilde seyrek saçlı denebilir sanırım.Gayet güzel duruyor ama bakınca tam saçlı havası göremedim hala kellik varmışda öyle saçmış gibi duruyor inşallah 2 ay sonra istediğiniz gibi olur. Ayrıca ilk fotoğraflar gerçekten çok kötü gözüküyordu hele uyutmaması ayrı bir sıkınıtıdır ama şuan daha iyi gözüküyor.
ya gençlik fotoğrafın varsa şöyle gür saçlı atsana be abi bi görelim beZaten o gençlik yıllarımızdaki gibi sıklığı almak ımkansıza yakın. ama uzadıkça kel görünen kısımlarında kapanacagını dusunuyorum. hanı kel değilde seyrek saçlı denebilir sanırım.
Eski yeni foto gelir miEvet arkadaşlar 39 yaşındayım ön tarafım %80 civarı bir dökülme mevcuttu. Dün saç ekim işlemi gerçekleşti. İlk iki güne ait cevap verebileceğim soruları sorabilirsiniz.