kankam biri daha atmış saç kurutma makinesiyle temizledim pc açılmadı gibi soğuk hava değilde normal havası var benimkindeOnu temizlemek için baya güçlü hava üfleme kompresörleri var ama sen ev şartlarında saç kurutma makinesi ile halledebilirsin bence. Sıcaklık ayarını düşür, soğuğa al, sıkıntıya sokmasın parçaları. Ben petrolde lastiğe hava basma makinesiyle bile temizledim, dikkatli olursan sıkıntı çıkmaz gibi.
Normal havası varsa sıcaktan sıkıntıya sokabilir pc parçalarını, benimkinde soğuk hava ayarı da var mesela, sende yoksa bence uğraşmakankam biri daha atmış saç kurutma makinesiyle temizledim pc açılmadı gibi soğuk hava değilde normal havası var benimkinde
yok normal derken ne sıcak ne soğuk anlamında derecesiNormal havası varsa sıcaktan sıkıntıya sokabilir pc parçalarını, benimkinde soğuk hava ayarı da var mesela, sende yoksa bence uğraşma
Tamam işte saç kurutma makinesi zaten sıcak hava üfler normalinde, bazılarında soğuk hava üfleme seçeneği de vardır, seninkinde yoksa sıcak hava üfler ve zarar verebilir yani PC parçalarına. O riski alman lazım.yok normal derken ne sıcak ne soğuk anlamında derecesi