Neler Yeni

saç kurutma makinesiyle kasa temizlenirmi

Jerimbo0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe akkuş
beyler kasa ful cam olduğu için hava almıyor bende çıkardım yandaki camı şuan süper çalışıyor ama hızlı tozlanıyor ben pc yi kapatıp saç kurutma makinesiyle temizlesem sorun olurmu

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Onu temizlemek için baya güçlü hava üfleme kompresörleri var ama sen ev şartlarında saç kurutma makinesi ile halledebilirsin bence. Sıcaklık ayarını düşür, soğuğa al, sıkıntıya sokmasın parçaları. Ben petrolde lastiğe hava basma makinesiyle bile temizledim, dikkatli olursan sıkıntı çıkmaz gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Jerimbo0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe akkuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu temizlemek için baya güçlü hava üfleme kompresörleri var ama sen ev şartlarında saç kurutma makinesi ile halledebilirsin bence. Sıcaklık ayarını düşür, soğuğa al, sıkıntıya sokmasın parçaları. Ben petrolde lastiğe hava basma makinesiyle bile temizledim, dikkatli olursan sıkıntı çıkmaz gibi.
kankam biri daha atmış saç kurutma makinesiyle temizledim pc açılmadı gibi soğuk hava değilde normal havası var benimkinde

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
kankam biri daha atmış saç kurutma makinesiyle temizledim pc açılmadı gibi soğuk hava değilde normal havası var benimkinde
Normal havası varsa sıcaktan sıkıntıya sokabilir pc parçalarını, benimkinde soğuk hava ayarı da var mesela, sende yoksa bence uğraşma

Jerimbo0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe akkuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal havası varsa sıcaktan sıkıntıya sokabilir pc parçalarını, benimkinde soğuk hava ayarı da var mesela, sende yoksa bence uğraşma
yok normal derken ne sıcak ne soğuk anlamında derecesi

Available

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Raven teen titans
Onun için yüksek hava basma aletleri var ne gerek var onla yapmana zarar verirsin bence

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
yok normal derken ne sıcak ne soğuk anlamında derecesi
Tamam işte saç kurutma makinesi zaten sıcak hava üfler normalinde, bazılarında soğuk hava üfleme seçeneği de vardır, seninkinde yoksa sıcak hava üfler ve zarar verebilir yani PC parçalarına. O riski alman lazım.

He normal dediğin şey yani ne ılık ne soğuk hava üflemesi ise o iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,979
Üyeler
163,588
Son üye
rizvan