Neler Yeni

saç modelimi bulamıyorum

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
sınıfta sevdigim kız arkamda oturuyor nerdeyse ensemin kat kat olmasıyla dalga geçmişti görünmesini istemem bidaha şakada olsa hala içimde bi burukluk var o konuda
Dalga geçmişse o kızdan olmaz aga unut onu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
Dalga geçmişse o kızdan olmaz aga unut onu.
zaten sevgili olma gibi bi derdim yok şuanlık iyi aslıdna zaten tam dalga geçmedi öyle dış görünüşe dalga geçicek bı kızda değil ama bilemiyorum kendinden sogutmak icin öyle bişey yaptı sanırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğru da bir yere kadar. insanı değer verdiği kişilerden beklenmedik şeyler duyduğunda üzülür yoldan geçen çocuğun biri bu dese bu kadar takmaz insan. sınıftan sevgili yapmak ayrıldıktan sonra zor oluyor. böylesi daha iyi bence.
saça gelirsek cidden zor bir durum bende bulamamıştım. en son da saçımı uzatmaya karar verdim. hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri. rüzgarlı havalarda çok zor oluyor ama en azından her berbere gidişimde acaba bu sefer güzel kesebilecek mi diye derdim olmuyor veya sabah kalktığım da saçımı düzeltmeye çalışmıyorum
hocam uzatmaya nasıl başlıyoruz ne bileyim benim saçlarım geriye doğru yatmıyor biraz daha uzaması gerek de şuan yanlarımı aldırmam gerek sanırsam ne diyorunsuz

Rulep

80+ Gold
hocam uzatmaya nasıl başlıyoruz ne bileyim benim saçlarım geriye doğru yatmıyor biraz daha uzaması gerek de şuan yanlarımı aldırmam gerek sanırsam ne diyorunsuz
ben uzatmaya karar vermeden önce yanları kısaltırdım numara olarak kaç hatırlamıyorum üstleri de ne kısa ne de uzun olacak şekilde kestirirdim. kestirdim 1-2 ay geçti yaklaşık geçen sene bu aylara denk geliyor berbere gitmedim nisan mayısa kadar böyle ilerledi sonra babam ense kısmı baya saç birikti kötü dedi kestirdim ama keşke kestirmeseymişim. hem kötü durmuyormuş hem de kestirdiğim için ense diplerde ve kulak üstleri kısa kaldığı için o kısımlar bağlanmıyor bu da kötü durmasına sebep oluyor.

uzatma aşamasında benim de arkaya gitmiyordu bere ile arkaya falan atıyordum çok hatırlamıyorum. bende 2-3 ay kötü durdu belli bir uzunluğa gelince saçım ortadan ikiye ayrıldı oradan sonra güzel devam etti

Top Bottom