Neler Yeni

maskülen olmak istiyorum ama olamıyorum bana yakışmıyor

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,194
İsim
Hakan
Kankı Red Pill triplerine girmeye gerek yok ama sadece olmak istediğin kişi ol istediğin ol kednin ol

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,194
İsim
Hakan
red pill ne demek araştırdım ama anlamadım
Andrew tate i düşün, öyle saçma ***** şeyler ben eskidn bu maskülenlik Tyler Durden aşırı takıntılı ve tavizsizdim sonra anladım bunların anlamsız olduğunu çevreni ve istediğin şeyleri senden uzaklaştırıdfğını

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
17 yaşındayım biraz daha açarmısın
Maskülen olmak istiyorsan testostereon değerlerini arttırmayı deneyebilirsin. Bu içgüdüsel olarak da istemsiz olarak seni destekler. Bunun en iyi yollarından biri de spor yapmak. Bu zor gelirse besinlerle de bunu yapabilirsin.
Ayrıca mentalini de buna göre düzenlemek sürecini hızlandıracaktır.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
merhaba biraz toy bir görünüşüm var saçlarım ortadan ikiye ayrık orta boy ama ben maskülen olmak istiyorum ancak kısa saç bana hiç yakışmıyor daha kötü oluyor ayrıca kafam yapım büyük oldugundan sırıtıyor ne yapmamı önerirsiniz
ya olum çıkarmışlar maskülenlik maskülenlik saçma ***** akımların içinde olmayın vicudunun ve kendin neyi nasıl istiyorsan nasıl rahat hissediyorsan öyle olmaya çalış ve bunu bir kalının içine sokma bu öznel çünkü hiçbirimiz aynı değiliz bunu unutma sosyal medyada iki lucifer andrew tate görüp wow maskülenlik diye etkilenmeyin luciferin arabası bile yok hepsini kiralıyo am(sansür)

Top Bottom