Andrew tate i düşün, öyle saçma ***** şeyler ben eskidn bu maskülenlik Tyler Durden aşırı takıntılı ve tavizsizdim sonra anladım bunların anlamsız olduğunu çevreni ve istediğin şeyleri senden uzaklaştırıdfğınıred pill ne demek araştırdım ama anlamadım
Maskülen olmak istiyorsan testostereon değerlerini arttırmayı deneyebilirsin. Bu içgüdüsel olarak da istemsiz olarak seni destekler. Bunun en iyi yollarından biri de spor yapmak. Bu zor gelirse besinlerle de bunu yapabilirsin.17 yaşındayım biraz daha açarmısın
ya olum çıkarmışlar maskülenlik maskülenlik saçma ***** akımların içinde olmayın vicudunun ve kendin neyi nasıl istiyorsan nasıl rahat hissediyorsan öyle olmaya çalış ve bunu bir kalının içine sokma bu öznel çünkü hiçbirimiz aynı değiliz bunu unutma sosyal medyada iki lucifer andrew tate görüp wow maskülenlik diye etkilenmeyin luciferin arabası bile yok hepsini kiralıyo am(sansür)merhaba biraz toy bir görünüşüm var saçlarım ortadan ikiye ayrık orta boy ama ben maskülen olmak istiyorum ancak kısa saç bana hiç yakışmıyor daha kötü oluyor ayrıca kafam yapım büyük oldugundan sırıtıyor ne yapmamı önerirsiniz
Yok olm o degilsirppdeki sen misin femboy gibiyim demişsin la
Ajansımız varnası kayıt olunuyo
adamlar ajans kurmuş laAjansımız var
İşimizi hakkını vererek yapıyoruzadamlar ajans kurmuş la