Neler Yeni

maskülen olmak istiyorum ama olamıyorum bana yakışmıyor

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
atlas

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
merhaba biraz toy bir görünüşüm var saçlarım ortadan ikiye ayrık orta boy ama ben maskülen olmak istiyorum ancak kısa saç bana hiç yakışmıyor daha kötü oluyor ayrıca kafam yapım büyük oldugundan sırıtıyor ne yapmamı önerirsiniz
Spor yapacaksın. Sonra Spor ve Spor. Spor Testesteronu artırır Buda sonunda Maskuleniteyi getirir.
En basitinden Evde Spor yapmayı sağlayan uygulamalar var. İlk cıkanı indir, Seviyene göre basla.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
nasıl bir model önerirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle hissediyorum şuanda biraz feminen gözüküyorum
Profesyonel berberlerin işi bro saç modeli önermek o sebep ile bir kerelik güzel bir para ver sağlam bir berbere söyle abi değiştirmek istiyorum nasıl olabilir iyi berberler yüz hatlarına göre vs. modeller yapabiliyor en kötü 2 ay pişman olursun bir şey kaybetmezsin

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
merhaba biraz toy bir görünüşüm var saçlarım ortadan ikiye ayrık orta boy ama ben maskülen olmak istiyorum ancak kısa saç bana hiç yakışmıyor daha kötü oluyor ayrıca kafam yapım büyük oldugundan sırıtıyor ne yapmamı önerirsiniz
Oney

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Herkesin kendi görünüşü, aurası vardır. Çok takma maskülen olacağım diye.
Kendinle barışık ol.
Maskülen olacağım diye değil sağlıklı ve fit olacağım diye spora başlayabilirsin

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Saçları git dümdüz okul tıraşı yap one öyle papaz gibi :) bide biraz spor yap kütleli gözük ama en önemli olan gevşek bı tip olma her herde gülme yakın olduğun kişiler ile gül eğlen yeni tanıdığın kişilerle mesafeni koru

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Öztürk
Saçını uzatabilirsin. Ayrıca @Realhas the Great Hocamın dediği gibi lucifer parfümü çok önemli.
Alıntıyı görüntüle
1697370712920.png

Önermiyorum

Top Bottom