saçı 3e vurayım mı? (0a vurdum 🤯)

5dk fön çek geç kısa saç da tip iyice kayıyor bana göre ben öyle düşünüyorum istediğim model şu bakalım uzatıyorum buraya gelene kadar geldikten sonra koruyacağım askerlik de yok rahat rahat uzatirim
kisa saca niye fon cekiyoz bro cekemezsin kj zaten

5dk fön çek geç kısa saç da tip iyice kayıyor bana göre ben öyle düşünüyorum istediğim model şu bakalım uzatıyorum buraya gelene kadar geldikten sonra koruyacağım askerlik de yok rahat rahat uzatirim
saçımın kendi iradesi var foto ekledim istediğim gibi şekillendiremiyorum saçı

Senin saç çok uzun ama ortası yok mu bunun işinin ehli temiz kaliteli bir kuaföre git keratin yaptır kafa yapına uygun bir model çıkarsın
uzun olunca ağırlaşıyor ondan daha düzgün duruyor orta olunca havaya kalkıyor ve saçı indiremiyorum, o yüzden ya kabarmayacak şeilde çok kısa ya da upuzun kullanmak gerekiyor

Ben bağlıyorum da bağlayınca salınık kadar güzel durmuyor berbere gidip gitmemek çok kararsızım saçın anasını ağlatır diye korkuyom
ben de bağlıyorum ama saçı tutamıyor toka saç çok kabarık, ondan hem taç hem toka takıyorum öyle de kafamda çok şey oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen saçına bakım yaptır çok fazla yıpranma var bu şekilde zaten ne yaparsan yap iyi olmaz
baktım keratin bakım 2k, öğrenciyim bakım anca 200tllik şampuanla oluyor

ben de bağlıyorum ama saçı tutamıyor toka saç çok kabarık, ondan hem taç hem toka takıyorum öyle de kafamda çok şey oluyor

Yok ya 2 bin TL değil güzel bir kuaföre git biraz elit olsun güzelce yaparlar

Benim bir ara kulak hemen üst kısımları bağlanmıyordu tel toka ile tutturuyordum hem görünmüyor iyi oluyordu şuan öyle bir sorun yok ama çok dökülüyor da gidecem ne zaman olur bilmiyorum

Hocam bn fön çekince saç bı tarafı yamuk oluyor ama uzun saç best (saçımı kestirdim kendimi çıplak hissediyorum)

Valla reis bana sorsan zararı olmaz derim nasılsa geri çıkıyor(bir hastalığın vs. Yoksa) ben de öyle uzatayım edeyim diyodum uzattım uzattım en son dedim uğraşamam vurdum 3 e değişiklik olsun dedi hem uğraşmam taramasıyla şusuyla busuyla diye, 1 ay 9nce falan vurdum çok hoşuma gitti, yani bide sana yakışıp yakışmicağı durumu var kafa yapına göre vs. Ben mesela sakal bırakıp vurdum 3 e gayet güzel durdu.
Bide vurucaksan yanları arkayı bi tık daha kısa dereceli yapsan daha güzel oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,775
Üyeler
192,499
Son üye
den1zxq
Geri