wake up to reality
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,193
uzun saç kullanıyorum çok fazla zamanımı alıyor, ileri zamanda mı uzatsam şuan çok kararsızım makine yanımda ne yapsam 3e mi vursam
kanka sakın yapma gül gibi saçım vardı bende anlık gazla kısacık kestirdim çim adam gibi geziyom pişman olursun sonrauzun saç kullanıyorum çok fazla zamanımı alıyor, ileri zamanda mı uzatsam şuan çok kararsızım makine yanımda ne yapsam 3e mi vursam
yok la ne cesareti on numara oluyo. asiri rahat aga sampuan derdi yok saclar bozulacak diye bere takmama derdi yok superŞu aralar aynısı kafamda dönüyor ama 3 numara cesaret ister
Uzun saç daha iyiymiş kim ne derse desinyok la ne cesareti on numara oluyo. asiri rahat aga sampuan derdi yok saclar bozulacak diye bere takmama derdi yok super
baboli tamam daha iyi de daha hos duruyo ama kullanim acisindan kisa daha iyiUzun saç daha iyiymiş kim ne derse desin
5dk fön çek geç kısa saç da tip iyice kayıyor bana göre ben öyle düşünüyorum istediğim model şu bakalım uzatıyorum buraya gelene kadar geldikten sonra koruyacağım askerlik de yok rahat rahat uzatirimbaboli tamam daha iyi de daha hos duruyo ama kullanim acisindan kisa daha iyi