Neler Yeni

saçı 3e vurayım mı? (0a vurdum 🤯)

eneskaya6

80+ Silver
Uzun saç her zaman yıpratır saçları gereğinden fazla yikaman lazım kurutuyorsun sacinla çok oynuyon ister istemez. Ve saç çok uzamaya başlayınca inceliyor inceldikten sonra ufak ufak dökülüyor ama uzun olduğu için anlamıyorsun. Yasin kaç bilmiyorum ama insana bir erkeğe saç asıl 23-24 yaşından sonra lazım oluyor diye bilirim. İlerki yaşlarında çok pişman olursun gen ile de alakası var elbet ama %90 böyle 3e vurmana gerek yok kısa orta arası tut hem daha sağlıklı olurlar hem kafan rahat olur

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Semih
Dostum bu 3'e vurma gerçekten kimine yakışıyor kimine yakışmıyor. Hepsi kafa şekli, yapısı ile alakalı. Mesela benim yüzüm keskin, kafam yuvarlak geçen sene 3'e vurmuştum ve çok beğenmemiştim (her geçen gün daha da hoşuma gidiyordu orası ayrı,ilk vurduğumda beğenmemiştim ).3 ay sonra eski haline dönmüştü. Ortalama burnumun ortasına kadar geliyordu uzunluğu.

Yani şimdiye kadar hiç denemediysen 1 kere dene derim.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,603
İsim
İsmi ismi.
kısa saç sana yakışıyor mu ona göre yap. Eğer yakışıyorsa rahatlarsın mis. Yakışmıyorsa niye gaza geldim diye kendine söversin tek fark bu.

wake up to reality

80+ Silver
kısa saç sana yakışıyor mu ona göre yap. Eğer yakışıyorsa rahatlarsın mis. Yakışmıyorsa niye gaza geldim diye kendine söversin tek fark bu.
kısa saçım olduğu zaman kiloluydum ve yüzüm daha farklıydı, şuan yakışır mı bilmiyorum o yüzden saçımı orta kestirmek bile büyük bir risk çünkü nasıl olacağını bilmiyorum

-CrawL

80+ Gold
Ben vurdum çok rahat ama kafa yapın uygun değilse çok sırıtır yumurta kafa gibi gezersin benim gibi ama benim kimseye beğendirme derdim olmadığı için rahatım memnunum yani rahat baya

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kartal kulüpçü
3 numara klastır. yapmayan erkek korkaktır. ben 3 sene yaptım gayet güzel. mis gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Selim Saygılı
uzun saç kullanıyorum çok fazla zamanımı alıyor, ileri zamanda mı uzatsam şuan çok kararsızım makine yanımda ne yapsam 3e mi vursam
Yazın yapın hocam böyle şeyleri. Kafanız donar 3-4 bereyle gezersiniz. (En babasını yaşadım.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 numara klastır. yapmayan erkek korkaktır. ben 3 sene yaptım gayet güzel. mis gibi
3. sene durduran neydi?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,741
İsim
Oozdmrsm
uzun saç kullanıyorum çok fazla zamanımı alıyor, ileri zamanda mı uzatsam şuan çok kararsızım makine yanımda ne yapsam 3e mi vursam
3 e vurmak erkek işidir
vurunca da tavuk *** ne döndüm diyip üzülüyosun :D Bu arada yaz ayında vur vuracaksan kış ayında 3 mi vurulur olm

5dk fön çek geç kısa saç da tip iyice kayıyor bana göre ben öyle düşünüyorum istediğim model şu bakalım uzatıyorum buraya gelene kadar geldikten sonra koruyacağım askerlik de yok rahat rahat uzatirim
abi saçlarını böyle yapınca neler yeniden paylaşır mısın?

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
3 e vurmak erkek işidir
vurunca da tavuk *** ne döndüm diyip üzülüyosun :D Bu arada yaz ayında vur vuracaksan kış ayında 3 mi vurulur olm

abi saçlarını böyle yapınca neler yeniden paylaşır mısın?
TABİKİ uzun saç seviyorum paylaşırım özenle bakıyorum bakalım 😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
samett
ben de 3 sene uzattım gerçekten sıkılmıştım mayıs haziran gibi normal hafif uzun kalıcak şekilde model yaparak kestirdim alışsın diye 1 hafta sonra da gidip normal saç modeli yaptırdım iyi ki de kesmişim keşke daha erken kesseymişim dedim...

Top Bottom