Neler Yeni

Saçı şampuansız yıkamak sağlıklımı?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Beyler şampuanla yıkamak saçımı çok yıpratıyor ve saçımı çok kötü gösteriyor. Saçı şampuansız yıkamak sağlıklımı? Eğer şampuan kullanmazsam onun yerine ne kullanmamalıyım kokmaması ve temiz olması için?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Şampuan değiştirsen daha mantıklı değil mi ?

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
Beyler şampuanla yıkamak saçımı çok yıpratıyor ve saçımı çok kötü gösteriyor. Saçı şampuansız yıkamak sağlıklımı? Eğer şampuan kullanmazsam onun yerine ne kullanmamalıyım kokmaması ve temiz olması için?
valla bu no poo denedim saçımda kepek yoktu anlamadığım bir şekilde denedikten sonra kepek olmaya başladı hafiften en iyisi şampuan

ben de bir süredir 3 gün şampuan kullandıktan sonra 4.gün kullanmıyorum iyi geldiğini düşünüyorum yararı var mı bilmiyorum sadece rahatlamış gibi hissediyorum

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Zararı yok aksine ara ara şampuan kullanmazsan faydası da olur ama kepeğe çözüm olur mu bilemem.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Saçın yağlı ise mantıklı olmaz yağ sadece su ile gitmiyor

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şampuan değiştirsen daha mantıklı değil mi ?
yok genel olarak yıpratıyor değiştirdim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçın yağlı ise mantıklı olmaz yağ sadece su ile gitmiyor
pek yağlı değil saçım. peki arada kullanmasam o kullanmadığım günler saçımın temiz kokması için ne kullanmalıyım?

Zararı yok aksine ara ara şampuan kullanmazsan faydası da olur ama kepeğe çözüm olur mu bilemem.
peki şampuan kullanmdaığım günler saçımın temiz kokması için ne kullanmalıyım?

valla bu no poo denedim saçımda kepek yoktu anlamadığım bir şekilde denedikten sonra kepek olmaya başladı hafiften en iyisi şampuan
yani kullanınca saçımın rengi doğallığı falan tamamen kayboluyor arada bırakmak lazım

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bi iyilik yapıp şampuan değiştirmeye ne dersin

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Önce Bioxin tarzı kaliteli şampuanlar dene sorun devam ederse cildiye'ye görün

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Her gün yıkanıyorsan her gün şampuan kullanmana gerek yok. 2 günde 1 de yeterli olur. Bir de çok kullanmaya da gerek yok. Şampuanı diş macunu gibi düşünün.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
haftada 3 kez yıkanıyorum

varmı link?

Ben bunu kullanıyorum ama en yakın eczaneye gidip sorundan bahsedin belki farklı bir modelini önerirler 3-4 tane farklı rengi var

Top Bottom