Saçım dökülüyor ne yapmalıyım

RuthlV5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Az önce duştan çıktım ve saçıma elimi her attığımda 2-3 tane saç teli geliyor zaten daha önceden saçımın ön kısımları baya bi dökülmüştü şimdi ilk defa bu kadar fazla döküldüğünü gördüm baba tarafımın saçı çok seyrek nerdeyse tüm amcalarımın çok az saçı var %70 kel galiba genetik bu ancak daha yaşım 18 ve şimdiden saçım seyreliyor ne yapıcam geciktirmenin bi yolu varmı saç bakım yağı vs yada vitamin eksikliğinden mi oluyor?

Az önce duştan çıktım ve saçıma elimi her attığımda 2-3 tane saç teli geliyor zaten daha önceden saçımın ön kısımları baya bi dökülmüştü şimdi ilk defa bu kadar fazla döküldüğünü gördüm baba tarafımın saçı çok seyrek nerdeyse tüm amcalarımın çok az saçı var %70 kel galiba genetik bu ancak daha yaşım 18 ve şimdiden saçım seyreliyor ne yapıcam geciktirmenin bi yolu varmı saç bakım yağı vs yada vitamin eksikliğinden mi oluyor?
Doktora git . En dogru yolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saç da ektirebilirsin. Kellik Türkiye de yaygın zaten .

Hocam direk doktora gidin.

Abi berberden sonra falan banyo yaptıysan normal o. Sonuçta kesilen saçların hepsi dökülemiyor yani

Şampuanını değiştir saç dökülmesine ve kepeğe karşı olanlarından al ayrıca bir doktora başvurun en önemlisi.

Strese girme 2 3 tel normal sen strese girersen daha cok dökülür takmamaya çalış
Biotin çinko d vitamini al

Strese girme 2 3 tel normal sen strese girersen daha cok dökülür takmamaya çalış
Biotin çinko d vitamini al
tamamdır d vitamini takviyesini biri daha önermişti doktorada gidip bilgi alacağım teşekkürler yardım için

Geri