Saçım uzamıyor nasıl uzatırım

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Dostlar saçım normalde hızlı uzardı ağustosun sonu gibi ufak düzelttirip uzatmaya başladım fakat uzamıyor sebebi nedir kaldı böyle aynı boyda önden tutum indirdiğimde burnuma kadar geliyor nasıl daha hızlı uzatabilirim bir süre uzun kullanıp daha sonra siyahi işi ördürmek istiyorum

Dostlar saçım normalde hızlı uzardı ağustosun sonu gibi ufak düzelttirip uzatmaya başladım fakat uzamıyor sebebi nedir kaldı böyle aynı boyda önden tutum indirdiğimde burnuma kadar geliyor nasıl daha hızlı uzatabilirim bir süre uzun kullanıp daha sonra siyahi işi ördürmek istiyorum
siyahi işi ördürmenin siyahilerden başka birine yakıştığını daha görmedim hocam saç küsmüş olabilir yakın zamanda artarda 3e falan vurdunuz mu saçı

siyahi işi ördürmenin siyahilerden başka birine yakıştığını daha görmedim hocam saç küsmüş olabilir yakın zamanda artarda 3e falan vurdunuz mu saçı
Pandemide jiletlemiştim harici hiç 3 e vurmadım hep aynı saçla gittim ek olarak bilmiyorum ya çok içime sindi imkan olsa michael jackson beyaz ben siyah olmak isterdim

ne kadar guvenilir veya yan etkisi var mi bilmesem de sac uzatici sampuanlara bakabilirsin

biberiye suyu öneriyorlar

bekliyorum zaten ama anormal gibi geliyor uzamaması alışık değilim normalde ayda bir iki ayda bir traş olurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar guvenilir veya yan etkisi var mi bilmesem de sac uzatici sampuanlara bakabilirsin
biberiye suyu öneriyorlar
Günlük yıka saçlarını. Su besler diyorlardı.
ChatGpt

5.

• Biberiye yağı: Bilimsel araştırmalar minoksidil kadar etkili olabileceğini gösteriyor (evet, o kadar iyi!).
  • Aloe vera jeli: Saç derisini yatıştırır ve uzamayı destekler.
  • Soğan suyu: Kulağa kötü geliyor ama saç dökülmesine karşı etkili olduğu kanıtlanmış. (Ama evdeyken yap, toplum sağlığı açısından 😅)

Bunları önerdi biraz daha araştırayım biberiye yağını övüyor buda. Sponsor alamadığına göre iyidir heralde :D

Ben biberiye suyu kullanıyorum 2 haftadır saçlarda öyle aşırı hızlı bi uzama gözlemlemedim normal uzama hızı ile aynı, berbere sordum 'senin saçın dalgalı olduğu için uzun olduğu belli olmaya bilir' dedi haklı gibi senin saçında dalgalı ise düz saçlılara göre kısa görünür

Ben biberiye suyu kullanıyorum 2 haftadır saçlarda öyle aşırı hızlı bi uzama gözlemlemedim normal uzama hızı ile aynı, berbere sordum 'senin saçın dalgalı olduğu için uzun olduğu belli olmaya bilir' dedi haklı gibi senin saçında dalgalı ise düz saçlılara göre kısa görünür
Bebekken kıvırcıkmışım sonradan kesile kesile düzleşmiş biberiye bakacağım peki aloe vera bitkisi evde var kesip jeliyle yapsam benzer bir etki yaratır mı veya zararı var mıdır

Bebekken kıvırcıkmışım sonradan kesile kesile düzleşmiş biberiye bakacağım peki aloe vera bitkisi evde var kesip jeliyle yapsam benzer bir etki yaratır mı veya zararı var mıdır
varsa sür kullandıktan yarım saat sonra yıkarsın zaten kaybedeceğin bir şey yok

biberiye yağı ile kafana masaj yap 1 saat beklesin soğanın da suyunu sık bir güzel ama tazeyken kullan onu da biberiye kullanmadığın bir zaman saçına sür masaj yap saç uçlarını da yoğur hem gürleştirir hem uzatır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,948
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri