Neler Yeni

Saçlarım Diken Diken Kirpi Gibi

serkangf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serkan Gürler
Fön suyu nedir la şu yaşımda ilk defa duyuyorum.
Fön çekerken saçların yanmasını engeller ve uzun saçların dolaşmasını engelleyip kolay taranmasını sağlar. Ayrıca içeriğine göre saçı besler ve güçlendirir. En iyisi Argan veya keratin içerikli olandır

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkant Demirci
Genetikse yapabileceğin pek bir şey yok maalesef. Doğal yoldan zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı önerebilirim.

QRuder

80+ Silver
Saçlarım diken gibi, ne yapabilirim?
Önerdiğiniz şampuan, krem vs. var mı?
tam ben aw , benimki genetik, seninkini bilmiyorum bide küçüklükten 7-8 yaşıma kadar anam hacı şakirle yıkamıs kafamı saçlar kazık gibi bide sık vallahi benim saça krem kullandım daha kötü oldu benimkine tek iyi gelen şey

https://www.trendyol.com/clear/wome...-arinmis-ve-yumusak-saclar-485-ml-p-212047760

aha bu ve sıcak suyla banyo yapmama, üşüyecek kadar da değil de ılık olsun işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam ben aw , benimki genetik, seninkini bilmiyorum bide küçüklükten 7-8 yaşıma kadar anam hacı şakirle yıkamıs kafamı saçlar kazık gibi bide sık vallahi benim saça krem kullandım daha kötü oldu benimkine tek iyi gelen şey

https://www.trendyol.com/clear/wome...-arinmis-ve-yumusak-saclar-485-ml-p-212047760

aha bu ve sıcak suyla banyo yapmama, üşüyecek kadar da değil de ılık olsun işte
ayrıca fön de pek çekmiyorum saçın hafiften nemini alıyorum bir elimle saçımı dağıtıyorum iyice bir elimle de fönü tutuyorum fön ayarlı bizim 2 hız ve 2 sıcaklık ayarı var ben ikisini de 1 de kullanıyorum

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Saçlarım diken gibi, ne yapabilirim?
Önerdiğiniz şampuan, krem vs. var mı?
Sacini kisa tutma uzun olsun sık sık başını yıka sampuan olmasina gerek yok sadece islatman yeterli

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Saçın sonradan şekli değişebilir ama alıştırmak gerekir.
Diken gibi saça tek çare uzatmak. Uzadıkça yönü aşama aşama yerçekimine zamanla yenilecek.
Uzarken kabarıklığı almak için aramakas attırırsın.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Aynı kirpilik bende de var. Kısa saç yakışıyorsa sürekli kısa kestirmeni tavsiye ederim. Ha yok yakışmıyor diyorsan, saçı uzatınca dümdüz oluyor çok hoş diyordu herkes.(yaklaşık 2 karış saç uzattığımdaki tecrübe)

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Donald
benimde böyle bir sorunum var bebeklikten beri devam ediyor. bir sürü şampuan kullandım geçmedi 3e vurdum geçmedi. hatta bi yerden sonra güzel geliyor

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Urban care hacim verici köpüğünü kullanabilirsin benim de saçlarım dik şeklinde bunu kullanarak şekil verebiliyordum hacim verdiği için de istediğim gibi şeklini yapabiliyordum bir bak derim

Besim Tibuk

80+ Gold
Kafa şeklin de el veriyorsa uzatabilirsin.
Doğru bakımla da destekle.
Uzatınca yumuşar belki..?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom