Saçlarımın dökülmesi normalmi

burak0756

80+
Reaksiyon skoru
51
Eylül'de 18'e gireceğim. Elimi saçıma atıp birazcık çekince 4 5 6 tel geliyor. Babamın üstleri neredeyse full kel. Daha 17'yim en çok korktuğum şeylerden biri kel olmak.😢

Hocam genetikte varsa... Maalesef ama hemen kesin konuşmayalım. Saçlarınız sık mı? Saçlarınız uzun mu? Bu iki sorunun ikisinden birninin bile cevabı olumluysa dökülebilir. Tabii görmek lazım ama kendinizi strese sokmayın.

Sorularım saçma gelirse kusura bakmayın gece gece aklıma takıldı ne yapacağımı şaşırdım

Hocam genetikte varsa... Maalesef ama hemen kesin konuşmayalım. Saçlarınız sık mı? Saçlarınız uzun mu? Bu iki sorunun ikisinden birninin bile cevabı olumluysa dökülebilir. Tabii görmek lazım ama kendinizi strese sokmayın.
1 1.5 sene once 15 cm civarında kestiriyordum o zamanda dökülüyordu şuan uzatmaya çalışıyorum 7 8 cm az önce baktım saçlarım sık bence

1 1.5 sene once 15 cm civarında kestiriyordum o zamanda dökülüyordu şuan uzatmaya çalışıyorum 7 8 cm az önce baktım saçlarım sık bence
Saçlarını sıksa dökülmesi normal ve saçlarınız sıksa kel olma ihtimaliniz düşük. İçiniz rahat olsun. Tavsiye olarak saçınızı yoluyorsanız yolmamanızı tavsiye ederim o kadar. Umarım bir şeyiniz yoktur.

Saçlarını sıksa dökülmesi normal ve saçlarınız sıksa kel olma ihtimaliniz düşük. İçiniz rahat olsun. Tavsiye olarak saçınızı yoluyorsanız yolmamanızı tavsiye ederim o kadar. Umarım bir şeyiniz yoktur.
Yolmuyorum şuan hiç sıkmadan sadece elimi gezdirdiğimde max 3 tel falan geliyor birazda olsa çektiğim için öyle fazla geliyor galiba yinede bir cildiyeye gideyim yardımlarınız için teşekkürler

normal ilerde üsttedn kellik başlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,904
Üyeler
189,004
Son üye
mels
Geri