Kel olurmuyumEvet normal.
Evet muhtemelen babanizinki gibi olacaksiniz. Yani pek de dert edilecek bir sey degil, sac ektirirsiniz en kotu.Kel olurmuyum
1 1.5 sene once 15 cm civarında kestiriyordum o zamanda dökülüyordu şuan uzatmaya çalışıyorum 7 8 cm az önce baktım saçlarım sık benceHocam genetikte varsa... Maalesef ama hemen kesin konuşmayalım. Saçlarınız sık mı? Saçlarınız uzun mu? Bu iki sorunun ikisinden birninin bile cevabı olumluysa dökülebilir. Tabii görmek lazım ama kendinizi strese sokmayın.
Saçlarını sıksa dökülmesi normal ve saçlarınız sıksa kel olma ihtimaliniz düşük. İçiniz rahat olsun. Tavsiye olarak saçınızı yoluyorsanız yolmamanızı tavsiye ederim o kadar. Umarım bir şeyiniz yoktur.1 1.5 sene once 15 cm civarında kestiriyordum o zamanda dökülüyordu şuan uzatmaya çalışıyorum 7 8 cm az önce baktım saçlarım sık bence
Yolmuyorum şuan hiç sıkmadan sadece elimi gezdirdiğimde max 3 tel falan geliyor birazda olsa çektiğim için öyle fazla geliyor galiba yinede bir cildiyeye gideyim yardımlarınız için teşekkürlerSaçlarını sıksa dökülmesi normal ve saçlarınız sıksa kel olma ihtimaliniz düşük. İçiniz rahat olsun. Tavsiye olarak saçınızı yoluyorsanız yolmamanızı tavsiye ederim o kadar. Umarım bir şeyiniz yoktur.
Rica ederim.Yolmuyorum şuan hiç sıkmadan sadece elimi gezdirdiğimde max 3 tel falan geliyor birazda olsa çektiğim için öyle fazla geliyor galiba yinede bir cildiyeye gideyim yardımlarınız için teşekkürler