Beslenmen nasıl? Sürekli abur cubur ve fastfood tüketiyor musun?Anladım hocam. En kötü dermotoloğa gitmeyi planlıyorum.
Şampuanımı değiştirecem bide sivilce karşıtı jel almayı planlıyorum. Belki sorunları azaltabilir
Çok teşekkürler
Bol su ve sebze tüketmek de önemli.Çoğunlukla tavuk-yumurta pilav fln tüketiyorum ama beslenmem o kadar temiz değil yanii
GördümBen memnunun.
bu doğru bu arada bi kaç yıl önce benim de aynı problemim vardı, saç yıkamayı haftada 1 e indirdim eskisi kadar yağlanmıyor artıkNe alaka mı?
Sormadan önce biraz araştırsaydın bari. Her gün saç yıkamak yağlandırır. Haftasonu banyo yapma evde olduğun bi süre her gün de banyo yapma.
Çok kişide gördüm bunu. Kendim dahil. Banyo dediğin 2 bazen 3 günde bir yapılır yazın durum değişir ona bişey diyemem.bu doğru bu arada bi kaç yıl önce benim de aynı problemim vardı, saç yıkamayı haftada 1 e indirdim eskisi kadar yağlanmıyor artık
benHer gün saç yıkayıp memnun olan 1 kişi görmedim ben. Bilemiyorum
hocam onu alcak olan tr de yaşamıyodurSürekli duş almak saçların daha hızlı yağlanmasını sağlar ama kötü değil merak etme. Bir gün saçlarını yıka bir gün yıkama beslenmiş olur faydası var.
Yüzüne sürekli jilet vuruyorsan sivilcelerin sebebi yüksek ihtimalle odur, makine ile tıraş olmayı dene.
Tabi en büyük etken ergenlik döneminde olman, minimal seviyeye indirebilirsin.
Yüzün için bunu önerebilirim yatmadan önce ve sabah kalktıktan sonra temizleme amaçlı. Türkiye'de nerelerde satılıyor bilmiyorum.
lütfen o ilacı öneri olarakta yazmayın cok tehlikeli bi ilaçYaşından dolayı normal. Hormonlar sebep oluyor. Eğer çok fazla sivilce çıkıyorsa doktora git roaccutane yazsın.
Abi ben birkaç alışkanlığımı fln değiştirecem. Birde sivilce ve yağ karşıtı ürünleri deniyecem bi süre. Umarım faydasını görürüm. En kötü dermotoloğa gidecemdostum aynı sorunu yasıyorum 23 yasındayım senin gibi o yaşlarımda başladı ve her şeyi denedim tek care bunu kabullenmen hiç bir şey etki etmiyor cok soğuk yerde yaşadığım için her gün yıkanamıyorum 1günden bir yıkanıyorum saçım yağlı gözükmesin diye gratisde be beauty kuru şampuan kullanıyorum(en ucuz o diye) 5 aydır şimdilik dökülme falan olmadı cok şükür. sivilceye gelince mecbur sakal uzatacaksın jiletler sivilce yapıyor ve aynı jileti 2 kere kullanma suratın için
Mesaj otomatik birleştirildi:
lütfen o ilacı öneri olarakta yazmayın cok tehlikeli bi ilaç