Saçma Bir Sebepten Uyarı Yedim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Arkadaşlar bakın, forumda insanların daha doğru bilgi almasını sağlamak çok iyi bir şey. Bir konuda bilip bilmeden konuşanları engelliyorsunuz sonuçta. Ama lütfen bu duruma bir el atın! GTA V ile ilgili bir konuya şu yorumu yaptım diye uyarı yedim: "Eğer aldıktan sonra oynamadıysan, Rockstar hile ve yan hesaplara karşı o hesaplardan oyunu kaldırtıyor diye biliyorum." Burada ben zaten "öyle" demedim, "diye biliyorum" dedim. Burada kimseye ne yanlış bilgi ne de başka bir olumsuz cevap vermedim. Böyle saçma bir şeyden dolayı neden uyarı yiyorum? Ayrıca verdiğim bilgi kafamdan uydurduğum bir şey değil, bunu araştırınca birkaç sitede de bu çıkarımları gördüm ve mantıklı geldi. Kesin öyle demedim ki! Böyle şeyleri yaşamamak lazım, moderatör ekibine sesleniyorum, lütfen bu konuda daha hassas olun. Bir sıkıntı çıkarsa zaten konu içerisinde konu sahibi ile ya da başkalarıyla tartışıp ortak bir çıkarıma varırız.

Arkadaşlar bakın, forumda insanların daha doğru bilgi almasını sağlamak çok iyi bir şey. Bir konuda bilip bilmeden konuşanları engelliyorsunuz sonuçta. Ama lütfen bu duruma bir el atın! GTA V ile ilgili bir konuya şu yorumu yaptım diye uyarı yedim: "Eğer aldıktan sonra oynamadıysan, Rockstar hile ve yan hesaplara karşı o hesaplardan oyunu kaldırtıyor diye biliyorum." Burada ben zaten öyle demiyorum, "diye biliyorum" dedim. Burada kimseye ne yanlış bilgi ne de başka bir olumsuzluk vermedim. Böyle saçma bir şeyden dolayı neden uyarı yiyorum? Ayrıca verdiğim bilgi kafamdan uydurduğum bir şey değil, bunu araştırınca birkaç sitede de bu çıkarımları gördüm ve mantıklı geldi. Kesin öyle demedim ki! Böyle şeyleri yaşamamak lazım, moderatör ekibine sesleniyorum, lütfen bu konuda daha hassas olun. Bir sıkıntı çıkarsa zaten konu içerisinde konu sahibi ile ya da başkalarıyla tartışıp ortak bir çıkarıma varırız.
Evet bendede oldu m51 iş konusunda nasıl dedi biri bende android o konularda iyi değil ama işlemci ve ram olarak iyi dedim sonra uyarı yedim

Arkadaşlar bakın, forumda insanların daha doğru bilgi almasını sağlamak çok iyi bir şey. Bir konuda bilip bilmeden konuşanları engelliyorsunuz sonuçta. Ama lütfen bu duruma bir el atın! GTA V ile ilgili bir konuya şu yorumu yaptım diye uyarı yedim: "Eğer aldıktan sonra oynamadıysan, Rockstar hile ve yan hesaplara karşı o hesaplardan oyunu kaldırtıyor diye biliyorum." Burada ben zaten "öyle" demedim, "diye biliyorum" dedim. Burada kimseye ne yanlış bilgi ne de başka bir olumsuz cevap vermedim. Böyle saçma bir şeyden dolayı neden uyarı yiyorum? Ayrıca verdiğim bilgi kafamdan uydurduğum bir şey değil, bunu araştırınca birkaç sitede de bu çıkarımları gördüm ve mantıklı geldi. Kesin öyle demedim ki! Böyle şeyleri yaşamamak lazım, moderatör ekibine sesleniyorum, lütfen bu konuda daha hassas olun. Bir sıkıntı çıkarsa zaten konu içerisinde konu sahibi ile ya da başkalarıyla tartışıp ortak bir çıkarıma varırız.
Bende konuyu nereye açacağımı bulamadım konu dışı olarak açtım ve uyarı yedim. Malesef sistem biraz kötü.

Bu tarz konular için konu açmayıp rapor sistemini kullanın ve ya özelden yazın modlara.
Tam bilmiyorum forum mekaniklerini. Teşekkürler, oradan bilgilendireceğim onlara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz konular için konu açmayıp rapor sistemini kullanın ve ya özelden yazın modlara.
Peki nasıl onlara özelden ulaşabilirim?

Peki nasıl onlara özelden ulaşabilirim?
Herhangi birinin profiline gir ve konuşma başlat.

1614462455007.png

Welcome To Donanım Arşivi

Yanlış bir durum yok, diğer uyarı yiyenler haksız tek sen mi haklı olacaktın? Herkes eşit, o gönderide yanlış bilgi veren herkes uyarısını aldı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri