C caneblat 80+ Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 94 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim caneblat Dün, 22:45 #1 Merhaba ben çilekli kutu dondurma arıyorum ama bulamıyorum diğer dondurmaları sevmiyorum kutularda hep limonlu vişneli felan oluyor sadece çilekli kutu dondurma bulmak mevcutmu uygun fiyatlı bulduklarım en az 700 lira kilosu
Merhaba ben çilekli kutu dondurma arıyorum ama bulamıyorum diğer dondurmaları sevmiyorum kutularda hep limonlu vişneli felan oluyor sadece çilekli kutu dondurma bulmak mevcutmu uygun fiyatlı bulduklarım en az 700 lira kilosu
bugraaykac 80+ Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 47 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim Buğra Aykaç Dün, 23:09 #2 Çilekli Dondurma (1 kg) – Ali Baba Süt ve Süt Ürünleri www.alibabasut.com Şurada uygun bir fiyata satılıyor ama güvenilir mi bilemem
Çilekli Dondurma (1 kg) – Ali Baba Süt ve Süt Ürünleri www.alibabasut.com Şurada uygun bir fiyata satılıyor ama güvenilir mi bilemem
M-Q^GÖKTÜRK 80+ Platinum Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 17,891 Dahası Reaksiyon skoru 11,042 İsim göksel yurtcan Dün, 23:31 #3 marka güzeniilrde internetten nasıl dondurma alacak