Neler Yeni

Sadece diyetle sporsuz kilo verilir mi ?

GolluM1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Batuhan
20 KG gibi fazlam oldu karantinada aşırı yedim 1 ayda 5-10 arası vermeyi düşünüyorum. Spor konusunda ise karantinadan önce body yaptım 2 seneye yakın soğdum artık gitmek istemiyorum bezdirdiler.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
20 KG gibi fazlam oldu karantinada aşırı yedim 1 ayda 5-10 arası vermeyi düşünüyorum. Spor konusunda ise karantinadan önce body yaptım 2 seneye yakın soğdum artık gitmek istemiyorum bezdirdiler.
Spor dediğimiz şey fitness dan ibaret değil hiç yoksa evde egzersiz yapın, koşu yapın sadece diyetle kilo vermek uğraştırır.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Spor salonuna gitmeden verebilirsiniz. Ancak tamamen hareketsiz verilebileceğini düşünmüyorum. Günde 1 saat koşuya çıkabilirsiniz. Koşuya çıkamıyorsanız yürüyüşe çıkabilir hatta yürüme bandı alabilirsiniz.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Evet ben verdim. 7-8 ayda 14 kilo.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Dışarıyada pek çıkmak istemiyorum evde egzersiz derken ne gibi ?
Şınav, plank tarzı hareketler spor işleriyle uğraşan insanlar daha iyi bilir. Yanlış hatırlamıyorsam Ege Fitness'ın videosu vardı.

Hakan_T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hakan
Taktiği veriyorum kanka öğlen 12:00 ve akşam 20:00 arası sadece 2 öğün besleniyorsun tatlı yasak istediğini yemekte özgürsün bu kadar (y)
(bol bol su içi acayip iyi geliyor)

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
o rakamlar çok zor eğer cidden obez kitlesinde değilseniz spor bir raddeden sonra şart sadece diyetle 20kg verebilceğinizi pek sanmıyorum ben 22 kilo verdim ama bunu full sıkı sporla başardım normal diyet yapan kişiler var elbette ama 20kg yi sadece diyetle veremezsiniz bence

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,409
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sporsuz kilo vermek deride sarkıntıya sebep olur diye biliyorum, mümkünse evde birkaç basit egzersiz hareketi yapın

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
1-2 gün yapar bırakırım onları aletsiz spor ile aram yok pek.
Eğer ekipmanınız varsa onlarla çalışın dediğim gibi sadece diyetle 1 yılda falan anca kilo verirsin.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Verilir lakin sağlıklı kafa sağlıklı vücutta bulunur. Bende diyet + yürüyüş yapıyorum ama kesinlikle cardio şart. Bütçeniz varsa kışın bir salona yazılın günde 2-3 saat salon cidden değiştirecektir hayatınızı.

Top Bottom