Spor dediğimiz şey fitness dan ibaret değil hiç yoksa evde egzersiz yapın, koşu yapın sadece diyetle kilo vermek uğraştırır.20 KG gibi fazlam oldu karantinada aşırı yedim 1 ayda 5-10 arası vermeyi düşünüyorum. Spor konusunda ise karantinadan önce body yaptım 2 seneye yakın soğdum artık gitmek istemiyorum bezdirdiler.
Dışarıyada pek çıkmak istemiyorum evde egzersiz derken ne gibi ?Spor dediğimiz şey fitness dan ibaret değil hiç yoksa evde egzersiz yapın, koşu yapın sadece diyetle kilo vermek uğraştırır.
Şınav, plank tarzı hareketler spor işleriyle uğraşan insanlar daha iyi bilir. Yanlış hatırlamıyorsam Ege Fitness'ın videosu vardı.Dışarıyada pek çıkmak istemiyorum evde egzersiz derken ne gibi ?
1-2 gün yapar bırakırım onları aletsiz spor ile aram yok pek.Şınav, plank tarzı hareketler spor işleriyle uğraşan insanlar daha iyi bilir. Yanlış hatırlamıyorsam Ege Fitness'ın videosu vardı.
o rakamlar çok zor eğer cidden obez kitlesinde değilseniz spor bir raddeden sonra şart sadece diyetle 20kg verebilceğinizi pek sanmıyorum ben 22 kilo verdim ama bunu full sıkı sporla başardım normal diyet yapan kişiler var elbette ama 20kg yi sadece diyetle veremezsiniz bence20 KG gibi fazlam oldu karantinada aşırı yedim 1 ayda 5-10 arası vermeyi düşünüyorum. Spor konusunda ise karantinadan önce body yaptım 2 seneye yakın soğdum artık gitmek istemiyorum bezdirdiler.
Eğer ekipmanınız varsa onlarla çalışın dediğim gibi sadece diyetle 1 yılda falan anca kilo verirsin.1-2 gün yapar bırakırım onları aletsiz spor ile aram yok pek.