SADECE İş İçin Laptop önerisi

yolunda44

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar sadece ama sadece iş sebebiyle kullanmak için bir laptop arıyorum. Aradığım şeyler browserda hızlı olması, hızlı açılması gibi basit şeyler zaten borsalarda işlem yapmak ve youtube gibi sitelerde takılmak için alacağım 10-15 tane sekme açılınca kasmasın yeter. Bütçem 12k bandında

Acaba 2. el piyasasına bakmalı mıyım bilgisayardan pek anlamam boşuna paramı çöp etmek istemiyorum ama önerilere açığım

Onu kullanmadan bilemezsiniz; elektronik işi biraz şans işi.
https://exa.com.tr/index.php/notebook-modelleri/
anladım şuanlık lenovo mantıklı görünüyor, şöyle bir soru sorayım bazı arkadaşlar bütçe az vs dedi.
Ben laptopu sadece borsa, youtube, film dizi izlemek için alıcam yani bi 10 tane sekme açık olur ayrıca iş için görüşmelerimi vs yapıcam teams üzerinden. Yani genel olarak kasmasın yeterli
1 ay sonra bütçem 16.000 civarında olabilir acaba çok bariz farklar olur mu 16.000 tl bütçe ile?

16 bine çıkıyorsanız i5 veya ryzen5, ramıda 16 üstü yapsanız daha iyi olur. Ramı özellikle 16 ve üstü seçmek faydalı olur.

16 bine çıkıyorsanız i5 veya ryzen5, ramıda 16 üstü yapsanız daha iyi olur. Ramı özellikle 16 ve üstü seçmek faydalı olur.
Yani şuan önerdiğiniz sistem ile çok fark olacaksa 1 ay beklerim 16k ya alırım tabi eğer gerek var ise

Daha iyisini almanın; uzun kullanımda geri dönüşü daha iyi olur.

MacBook Air M1 alabilirsiniz
yaw hocam şuna verilen para bana göre yazık vallahi. trash gibi ifadeler kullanmıyorum ama ona o parayı vereceğime çok daha iyi bir şey alırım

yaw hocam şuna verilen para bana göre yazık vallahi. trash gibi ifadeler kullanmıyorum ama ona o parayı vereceğime çok daha iyi bir şey alırım
MacBook'tan daha iyi iş bilgisayarı mı var iş dünyası Mac'e geçti Apple Silicon işlemcilerden sonra. Kendim de iş için MacBook kullanıyorum. Oyun için masaüstü sistem dizeceğim.

MacBook'tan daha iyi iş bilgisayarı mı var iş dünyası Mac'e geçti Apple Silicon işlemcilerden sonra. Kendim de iş için MacBook kullanıyorum. Oyun için masaüstü sistem dizeceğim.
hocam bilmediğim için soruyorum o bilgisayarı iyi yapan nedir?

hocam bilmediğim için soruyorum o bilgisayarı iyi yapan nedir?
Macbooklar piyasadaki en iyi işlemciye sahip ve en az güç tüketen bilgisayarlar. tek şarjla 24 saat hiç ısınmadan performans düşüşü yaşamadan kullanılabiliyor. Windows PC'lerde ısınmadan, şarja takmadan o performansları almak hayal. Windows PC ile aynı işi yapan arkadaşların bilgisayarları deli gibi fan açmaya başlıyor ısınma yapıyor şarjları da 2 3 saat falan gidiyor ağır yükte. MacBook fan bile açmadan serin çalışmaya devam ediyor arkadaşların şarjı bittiğinde benim yüzde 80 batarya kalıyor. tek eksisi macbooklarda düzgün oyun oynanmaz oyun çıkmıyor macos'a.

Geri