Neler Yeni

Yardım SADECE İSİM VE YAŞIMIZI SÖYLERSEK HERŞEYİMİZİ BULURLARMI

Yako2435

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
yakoli
Merhabalar sadece meraktan soruyorum sadece isimimiz ve yaşımızı panel gibi bi yerde arıtıp herşeyimizi bulurlarmı

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Telefon numarası veya ad-soyad yeter

Yako2435

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
yakoli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon numarası veya ad-soyad yeter
sadece isim ve yaşımı biliyo ama soyadımı yanlış söyledi ama yaşığıdım şehri doğru söyledi acaba salladımı yoksa korkurtmamak için mi öyle yazdı dediğim gibi sadece ismimi ve yaşımı biliyo + yaşımı yanlış biliyo bu devirde korkuyorum artık valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

discordda 200 TL'ye panel satıyorlar kanka bulurlar bulsalarda max evine yemek söylerler canını sıkma.
sadece adımı ve yaşımı biliyo yaşımıda yanlış biliyo

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sadece isim ve yaşımı biliyo ama soyadımı yanlış söyledi ama yaşığıdım şehri doğru söyledi acaba salladımı yoksa korkurtmamak için mi öyle yazdı dediğim gibi sadece ismimi ve yaşımı biliyo + yaşımı yanlış biliyo bu devirde korkuyorum artık valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece adımı ve yaşımı biliyo yaşımıda yanlış biliyo
Soyadı bilemezse bulamaz ama korkmana gerek yok. Seni tehdit ettiyse ekran alıntısı al. Gerekli yerlere ver. Şikayetçi ol. Panel yasa dışı bir şey. Engelle hatta çocuğu.

Yako2435

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
yakoli
Soyadı bilemezse bulamaz ama korkmana gerek yok. Seni tehdit ettiyse ekran alıntısı al. Gerekli yerlere ver. Şikayetçi ol. Panel yasa dışı bir şey. Engelle hatta çocuğu.
peki teşekkür ederim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,143
İsim
Mehmet Aslan
Merhabalar sadece meraktan soruyorum sadece isimimiz ve yaşımızı panel gibi bi yerde arıtıp herşeyimizi bulurlarmı
onlara bile ihtiyacı yok. Ailenden birini bilse bile bulur :D Çok takılmana gerek yok böyle şeylere. Her şey her yerde zaten.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih

Yako2435

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
yakoli
onlara bile ihtiyacı yok. Ailenden birini bilse bile bulur :D Çok takılmana gerek yok böyle şeylere. Her şey her yerde zaten.
yok ya dc bi sunucuda takılıyodum bi tane kız nerde yaşıyon dedi söylemem dedim bi anda gerçekten doğru söyledi
ama sadece benim ismim doğruydu soyadımı ona söylemedim oda başka bişey söyledi heralde başka birini buldu ama şehirimi doğru bilince korktum işte ben bu konularda çok hassasım yaşımıda yanlış kaydettirdim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,143
İsim
Mehmet Aslan
yok ya dc bi sunucuda takılıyodum bi tane kız nerde yaşıyon dedi söylemem dedim bi anda gerçekten doğru söyledi
ama sadece benim ismim doğruydu soyadımı ona söylemedim oda başka bişey söyledi heralde başka birini buldu ama şehirimi doğru bilince korktum işte ben bu konularda çok hassasım yaşımıda yanlış kaydettirdim
Banka dökümanlarını bile ortaya döküyorlar hocam şehrini bulsa nolacak. Takılma böyle şeylere paranoyak olursun :D

Yako2435

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
yakoli
Banka dökümanlarını bile ortaya döküyorlar hocam şehrini bulsa nolacak. Takılma böyle şeylere paranoyak olursun :D
yok hocam ondan değil de bi anda şehiri söyleğince tırstım amma yaşımı ve soyadımı yanlış biliyo sıkıntı yok ya ben biraz fazla büyütüyorum ama içimde bi korku oluyo onuda uzun süre geçiremiyorum.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Donald
ya allahın ergen panelcisi, dövmek lazım aslında

Yako2435

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
yakoli
ya allahın ergen panelcisi, dövmek lazım aslında
Hocam sadece ismimi ve yaşımı biliyo yinede bulurmu + olarak ismimi yanlış bildiğini düşünüyorum bana yazdığında sadece şehiri doğru bildi soyadımı felan yanlış yazdı yaşımı yanlış bildiği için heralde başka birini buldu ama benim bildiğim bulmak için 3 4 tane gerekmiyormu isim soyisim kaç yaşında oldğı bide şehri

Top Bottom