discordda 200 TL'ye panel satıyorlar kanka bulurlar bulsalarda max evine yemek söylerler canını sıkma.Merhabalar sadece meraktan soruyorum sadece isimimiz ve yaşımızı panel gibi bi yerde arıtıp herşeyimizi bulurlarmı
sadece isim ve yaşımı biliyo ama soyadımı yanlış söyledi ama yaşığıdım şehri doğru söyledi acaba salladımı yoksa korkurtmamak için mi öyle yazdı dediğim gibi sadece ismimi ve yaşımı biliyo + yaşımı yanlış biliyo bu devirde korkuyorum artık vallaTelefon numarası veya ad-soyad yeter
sadece adımı ve yaşımı biliyo yaşımıda yanlış biliyodiscordda 200 TL'ye panel satıyorlar kanka bulurlar bulsalarda max evine yemek söylerler canını sıkma.
Soyadı bilemezse bulamaz ama korkmana gerek yok. Seni tehdit ettiyse ekran alıntısı al. Gerekli yerlere ver. Şikayetçi ol. Panel yasa dışı bir şey. Engelle hatta çocuğu.sadece isim ve yaşımı biliyo ama soyadımı yanlış söyledi ama yaşığıdım şehri doğru söyledi acaba salladımı yoksa korkurtmamak için mi öyle yazdı dediğim gibi sadece ismimi ve yaşımı biliyo + yaşımı yanlış biliyo bu devirde korkuyorum artık valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece adımı ve yaşımı biliyo yaşımıda yanlış biliyo
peki teşekkür ederimSoyadı bilemezse bulamaz ama korkmana gerek yok. Seni tehdit ettiyse ekran alıntısı al. Gerekli yerlere ver. Şikayetçi ol. Panel yasa dışı bir şey. Engelle hatta çocuğu.
onlara bile ihtiyacı yok. Ailenden birini bilse bile bulurMerhabalar sadece meraktan soruyorum sadece isimimiz ve yaşımızı panel gibi bi yerde arıtıp herşeyimizi bulurlarmı
sms bomb yiyince olanlar :discordda 200 TL'ye panel satıyorlar kanka bulurlar bulsalarda max evine yemek söylerler canını sıkma.
yok ya dc bi sunucuda takılıyodum bi tane kız nerde yaşıyon dedi söylemem dedim bi anda gerçekten doğru söyledionlara bile ihtiyacı yok. Ailenden birini bilse bile bulurÇok takılmana gerek yok böyle şeylere. Her şey her yerde zaten.
Banka dökümanlarını bile ortaya döküyorlar hocam şehrini bulsa nolacak. Takılma böyle şeylere paranoyak olursunyok ya dc bi sunucuda takılıyodum bi tane kız nerde yaşıyon dedi söylemem dedim bi anda gerçekten doğru söyledi
ama sadece benim ismim doğruydu soyadımı ona söylemedim oda başka bişey söyledi heralde başka birini buldu ama şehirimi doğru bilince korktum işte ben bu konularda çok hassasım yaşımıda yanlış kaydettirdim
Banka dökümanlarını bile ortaya döküyorlar hocam şehrini bulsa nolacak. Takılma böyle şeylere paranoyak olursun![]()
yok hocam ondan değil de bi anda şehiri söyleğince tırstım amma yaşımı ve soyadımı yanlış biliyo sıkıntı yok ya ben biraz fazla büyütüyorum ama içimde bi korku oluyo onuda uzun süre geçiremiyorum.Banka dökümanlarını bile ortaya döküyorlar hocam şehrini bulsa nolacak. Takılma böyle şeylere paranoyak olursun![]()
Hocam sadece ismimi ve yaşımı biliyo yinede bulurmu + olarak ismimi yanlış bildiğini düşünüyorum bana yazdığında sadece şehiri doğru bildi soyadımı felan yanlış yazdı yaşımı yanlış bildiği için heralde başka birini buldu ama benim bildiğim bulmak için 3 4 tane gerekmiyormu isim soyisim kaç yaşında oldğı bide şehriya allahın ergen panelcisi, dövmek lazım aslında