Neler Yeni

Sadece kasa Öner’i

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
İzzet Safa Sun
Kanka sana zahmet şimdi bide RGB ile argb arasındaki farkı söyleyebilir misin :D
Arbg olunca istediğin gibi anakart üzerinden bilgisayarındaki yazılım sayesinde kontrol edip istediğin rengi ve animasyonu verebiliyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Arbg olunca istediğin gibi anakart üzerinden bilgisayarındaki yazılım sayesinde kontrol edip istediğin rengi ve animasyonu verebiliyorsun.
Teşekkür ederim bir şey daha soracağım. Ben şuanki kasamdan memnun olmadığım için öneriler üzerine dark guardian almayı düşünüyorum. Sence pro modelini mi almalıyım? Amacım kasanın içerisini pavyona çevirmek ekstra tepeye yine rgb fan ekleyeceğim ya da argb dediğin gibi :D . Bir de cooler master'ın dikey ekran tutacağı ile ekran kartımı dik konumlandırmak istiyorum acaba kasa bu anlamda sorun çıkartır mı? Yani benim amacıma göre normal dark guardian mı yoksa pro olan mı?

cardepare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
erdinç yaman
Aralarında 50 tl fark var

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
RGB'de de istediğin gibi kontrol edebiliyorsun. ARGB'ye ait özellik değil bu.

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
İzzet Safa Sun
Teşekkür ederim bir şey daha soracağım. Ben şuanki kasamdan memnun olmadığım için öneriler üzerine dark guardian almayı düşünüyorum. Sence pro modelini mi almalıyım? Amacım kasanın içerisini pavyona çevirmek ekstra tepeye yine RGB fan ekleyeceğim ya da argb dediğin gibi :D . Bir de cooler master'ın dikey ekran tutacağı ile ekran kartımı dik konumlandırmak istiyorum acaba kasa bu anlamda sorun çıkartır mı? Yani benim amacıma göre normal dark guardian mı yoksa pro olan mı?
Eğer rgb manyağı isen ( :D ) pro almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Top Bottom