Prowga
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Ama sadece muazzam görünür. Hava akışı iyi gözükmüyor önü kapalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alttan ve üstten hava alıyor. Sıkıntı yaratmaz.
Ama sadece muazzam görünür. Hava akışı iyi gözükmüyor önü kapalı.
Kanka sana zahmet şimdi bide rgb ile argb arasındaki farkı söyleyebilir misinArgb olması
Arbg olunca istediğin gibi anakart üzerinden bilgisayarındaki yazılım sayesinde kontrol edip istediğin rengi ve animasyonu verebiliyorsun.Kanka sana zahmet şimdi bide RGB ile argb arasındaki farkı söyleyebilir misin![]()
Teşekkür ederim bir şey daha soracağım. Ben şuanki kasamdan memnun olmadığım için öneriler üzerine dark guardian almayı düşünüyorum. Sence pro modelini mi almalıyım? Amacım kasanın içerisini pavyona çevirmek ekstra tepeye yine rgb fan ekleyeceğim ya da argb dediğin gibiArbg olunca istediğin gibi anakart üzerinden bilgisayarındaki yazılım sayesinde kontrol edip istediğin rengi ve animasyonu verebiliyorsun.
RGB'de de istediğin gibi kontrol edebiliyorsun. ARGB'ye ait özellik değil bu.Arbg olunca istediğin gibi anakart üzerinden bilgisayarındaki yazılım sayesinde kontrol edip istediğin rengi ve animasyonu verebiliyorsun.
Eğer rgb manyağı isen (Teşekkür ederim bir şey daha soracağım. Ben şuanki kasamdan memnun olmadığım için öneriler üzerine dark guardian almayı düşünüyorum. Sence pro modelini mi almalıyım? Amacım kasanın içerisini pavyona çevirmek ekstra tepeye yine RGB fan ekleyeceğim ya da argb dediğin gibi. Bir de cooler master'ın dikey ekran tutacağı ile ekran kartımı dik konumlandırmak istiyorum acaba kasa bu anlamda sorun çıkartır mı? Yani benim amacıma göre normal dark guardian mı yoksa pro olan mı?
Ya biraz ışık delisiyim 15 metre rgb Led aldım odanın tavanını dönüyorumEğer RGB manyağı isen () pro almanı tavsiye ederim.