muhammet704_
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Sadece LoL oynamak istiyorum başka herhangi bi beklentim yok kasmadan donmadan oynarsın yeter 2.el nasıl bişey toplayabilirim
bütçe nedir elinizde neler var neler istiyorsunuzSadece LoL oynamak istiyorum başka herhangi bi beklentim yok kasmadan donmadan oynarsın yeter 2.el nasıl bişey toplayabilirim
Yani elimde hiçbişey yok kıytırık bi laptop var bütçe olarak maks 5 bin TL öğrenmek istediğim şey en ucuza nasıl bişey alabileceğim iş arıyorum şuan iş bulup para kazanana kadar idare etsin yeterbütçe nedir elinizde neler var neler istiyorsunuz
tavsiyem lga 1200 bir anakart ortalama 1.2k 2x8gb 3200mhz cl 16 ram 1k i3 10100 1200 kasa artı işlemci 300w 500tl 500tl yede 256gb bir ssd alırsınızYani elimde hiçbişey yok kıytırık bi laptop var bütçe olarak maks 5 bin TL öğrenmek istediğim şey en ucuza nasıl bişey alabileceğim iş arıyorum şuan iş bulup para kazanana kadar idare etsin yeter
Üstadım dediğim gibi sadece zaman geçirmelik bi bilgisayar lazım iş bulana kadar sonra güzelinden birşeyler bakıcamHocam 5 bin TL harcamak yerine biriktirseniz daha mantıklı değil mi.kotu bitane laptop alicaksiniz sonra satmaya çalışınca nasıl satacaksiniz.
Saol dostum bakıcamtavsiyem lga 1200 bir anakart ortalama 1.2k 2x8gb 3200mhz cl 16 ram 1k i3 10100 1200 kasa artı işlemci 300w 500tl 500tl yede 256gb bir ssd alırsınız
eğer bir sorunuz olursa bana sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırımÜstadım dediğim gibi sadece zaman geçirmelik bi bilgisayar lazım iş bulana kadar sonra güzelinden birşeyler bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saol dostum bakıcam
maddi imkanın varsa ve bütçeyi arttırabilirsen bana özelden ulaş toplarız adam akıllıbişeySadece LoL oynamak istiyorum başka herhangi bi beklentim yok kasmadan donmadan oynarsın yeter 2.el nasıl bişey toplayabilirim
eğer bir sorunuz olursa bana sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
10100 bakın 10100f değil
Şu şekil nasıl hocam