Neler Yeni

Yardım Sadece M.2 mi Yoksa M.2+HDD mi

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Selam arkadaşlar ben her şeye hızlı girip her işimi hızlıca yapmak istiyorum M.2 lerde çok fazla Okuma-Yazma hızı sağlıyor fakat pahalı. Ve birde fazla alanım olsun istiyorum. hiç masaüstü bilgisayarım olmadı o yüzden tırsıyorum M.2+HDD alırsam her şeye falan hızlı giremem diye sizce sade M.2 mi yoksa M.2+HDD mi almak daha mantıklı ve M.2+HDD seçersem nasıl yaparım ayarını

@Abdullah Hacıgül
@crazyreign

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Kaç GB alacaksın? M.2 ve HDD daha iyi olur. Windows'u M.2'ye kurarsın.

Dante

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yunus
Laptop kullanıyorum. 120gb Ssd 500Gb hdd var. Programlarım ve Windows Ssd de. Kayıt yerleri hdd de. Programlar ve windows hızlı açılıyor. Hdd yi daha çok büyük dosyaları kaydediyorum. Gayet de iyi hem daha uygun

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop kullanıyorum. 120gb Ssd 500Gb hdd var. Programlarım ve Windows Ssd de. Kayıt yerleri hdd de. Programlar ve windows hızlı açılıyor. Hdd yi daha çok büyük dosyaları kaydediyorum. Gayet de iyi hem daha uygun
Her şeyin hızlıca açılması için windowsu M.2 ye mi kurmam lazım

Dante

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yunus
Aynen. Mesela Photoshop u Ssd ye kurdum. Kaydettiğim tasarımları Hdd ye. Bu şekilde Ssd boş kalıyor 👑

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

waynec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet
Discord
Samet#8290

Bütçe sormanıza gerek yok sadece yukarıda yazdığım şeye cevap verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windowsu M.2 kurucam demi geri kalan herşeyi HDD de depolasam olur.
Aynen benim bildiğim kadarıyla hızlı ve yüksek performansta çalışması gereken şeyleri SSD’ye yüklesen/kursan yeter. Yani 120/250 GB bir SSD alıp Windowsu ona kurman yeterli olacaktır öyle üstteki arkadaş gibi çok uğraştığın önemsediğin işin/önemli olan bi uygulama yoksa Photoshop gibi

whoamii

80+ Silver
Render gibi işlerle uğraşmıyorsan m2 almana gerek yok sata ssd de işini görücektir.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Selam arkadaşlar ben her şeye hızlı girip her işimi hızlıca yapmak istiyorum M.2 lerde çok fazla Okuma-Yazma hızı sağlıyor fakat pahalı. Ve birde fazla alanım olsun istiyorum. hiç masaüstü bilgisayarım olmadı o yüzden tırsıyorum M.2+HDD alırsam her şeye falan hızlı giremem diye sizce sade M.2 mi yoksa M.2+HDD mi almak daha mantıklı ve M.2+HDD seçersem nasıl yaparım ayarını

@Abdullah Hacıgül
@crazyreign
Sadece bilgisayar ve programlar hızlı açılsın istiyorsan M.2 mantıklı değil Sata SSD alman senin için daha iyi olacaktır, aralarında 1 saniye kadar fark oluyor. Samsung 870 Evo öneririm.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Windows kurmak için M.2 almanıza gerek yok. Normal bir SATA SSD işinizi görür, Windows açılma süreleri arasında neredeyse fark yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,996
Üyeler
167,405
Son üye
okunera
Top Bottom