Neler Yeni

Yardım Sadece M.2 mi Yoksa M.2+HDD mi

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

Bütçe sormanıza gerek yok sadece yukarıda yazdığım şeye cevap verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windowsu M.2 kurucam demi geri kalan herşeyi HDD de depolasam olur.
Hızlı açılmasını istediğiniz programları ve windowsu SSD ye kurmanız gerek. HDD ye kurarsanız SSD ye göre daha yavaş açılacaktır.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benim bildiğim en hızlı hdd seagate 2tb barracuda 256mb 7200rpm bu hdd yi alıp cructal p5 500gb alırsanız dengeyi kurmuş olursunuz bence ve kişiden kişiye değişir ama ben bu alanı ömrüm boyunca bitiremem herhalde fiyatıda iyi olur

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Bunları alabilirsin.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Peki mesela Windowsu, gerekli şeyleri falan M.2 ye nasıl kurarım

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Selam arkadaşlar ben her şeye hızlı girip her işimi hızlıca yapmak istiyorum M.2 lerde çok fazla Okuma-Yazma hızı sağlıyor fakat pahalı. Ve birde fazla alanım olsun istiyorum. hiç masaüstü bilgisayarım olmadı o yüzden tırsıyorum M.2+HDD alırsam her şeye falan hızlı giremem diye sizce sade M.2 mi yoksa M.2+HDD mi almak daha mantıklı ve M.2+HDD seçersem nasıl yaparım ayarını

@Abdullah Hacıgül
@crazyreign
Şimdi senin için hız önemliyse sadece M2 ssd al ama yok alanımda fazla olsun diyosan HDD+M2 al ama bence 250 yada 500 gb M2 SSD alsan daha iyi olabilir HDD gerek bile kalmaz

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Şimdi senin için hız önemliyse sadece M2 ssd al ama yok alanımda fazla olsun diyosan HDD+M2 al ama bence 250 yada 500 gb M2 SSD alsan daha iyi olabilir HDD gerek bile kalmaz
Ben bu zamana kadar patates PC kullandım o yüzden pek bir şey indiremedim yeni PC de baya bir şey depolamam gerekir (Mesela Oyun, tasarım falan yapacam, minecaft en sevdiğim oyun dünyayo falan gezdikçe boyut artıyor herm modlu modsuz ve server da falan oynayacağım (Craftrise ve SonOyuncu mesela) bunun için fazla depolama lazım)

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Ben bu zamana kadar patates PC kullandım o yüzden pek bir şey indiremedim yeni PC de baya bir şey depolamam gerekir (Mesela Oyun, tasarım falan yapacam, minecaft en sevdiğim oyun bunun için fazla depolama lazım)
Şimdi hocam depolamayada önem vericeksen M2 SSD ve HDD almanı tavsiye ederim zaten M2 SSD'lerin ortalaması sizi tatmin edicek hızda olduğuna eminim sadece SSD almadan önce iyi araştırma yapmanız

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
PC de M.2 mi HDD mi hangisinin ne olduğunu nereden anlayacağım (Bu arada hayatımda hiç Masaüstü pc im olmadığı için bu kadar sordum)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

rtx 3090

80+ Silver
Selam arkadaşlar ben her şeye hızlı girip her işimi hızlıca yapmak istiyorum M.2 lerde çok fazla Okuma-Yazma hızı sağlıyor fakat pahalı. Ve birde fazla alanım olsun istiyorum. hiç masaüstü bilgisayarım olmadı o yüzden tırsıyorum M.2+HDD alırsam her şeye falan hızlı giremem diye sizce sade M.2 mi yoksa M.2+HDD mi almak daha mantıklı ve M.2+HDD seçersem nasıl yaparım ayarını

@Abdullah Hacıgül
@crazyreign
Bütçe varsa sadece m2

Top Bottom