Sadece Pcde İnternetim Kesiliyor

Nordex

80+
Reaksiyon skoru
2
Selam bu sorun bir kaç ay öncede yaşanmıştı ama kendi kendine gitmişti sorun yeniden oldu pc internetten kendi kendine çıkıyor internet erişimine girip kendim tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Ağ Kartı driverini güncellersem sorun çözülür mü veya zaten var olan çözüm yolu var mı.

Selam bu sorun bir kaç ay öncede yaşanmıştı ama kendi kendine gitmişti sorun yeniden oldu pc internetten kendi kendine çıkıyor internet erişimine girip kendim tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Ağ Kartı driverini güncellersem sorun çözülür mü veya zaten var olan çözüm yolu var mı.
driverların hepsini güncelle drpsu önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada windows update güncellemelerini kontrol et ve indir

• Beğen
Reaksiyonlar: java
benim internet alıcısıda bozulmuştu interneti görüyor bağlanmıyordu bende driveri güncelledim olmadı gittim USB internet alıcı aldım taktım mis gibi çalıştı. ama mümkünse orjinal wifi alıcıda kalın daha hızlı olur doğal olarak

yada windows update güncellemelerini kontrol et ve indir
tamam denerim
benim internet alıcısıda bozulmuştu interneti görüyor bağlanmıyordu bende driveri güncelledim olmadı gittim USB internet alıcı aldım taktım mis gibi çalıştı. ama mümkünse orjinal wifi alıcıda kalın daha hızlı olur doğal olarak
usb adaptör alsam sorun hemen çözülür mü

benim önerdiğim iyi

Schulzz Rocketek​

diye bi marka duymamıştım ASUS bilindik bi marka en azından benim attığım linkdekini alabilirsin ben kullanıyorum gayet iyi

tamam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri