Neler Yeni

Sadece üst panel soğutma ile bilgisayar idare edilir mi?

Rakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağatay Aykar
Instagram
ajea_atay
Twitter
Rakya_
Discord
rakyac
Merhabalar, iyi forumlar. PSU'm yarı modüler, sadece SATA kablosu takılıyor dahili olarak ve elimde PSU'ya uygun SATA kablosu yok. Normalden farklı olarak 5 düz pinli SATA girişi var. Bulmakta da haliyle zorluk çekiyorum. Velhasıl kelam, kasanın içindeki arka ve ön panel fanları SATA kablosu gerektirdiğinden şu an çalıştıramıyorum. Sadece CPU-FAN'a bağlı sıvı soğutmam ve onun fanları çalışır durumda. Boştayken işlemci 35 derecelerde, ekran kartı ise 40 derecelerde geziyor. Sizce bir sıkıntı çıkarır mı? Gerekirse diye fotoğrafı ek kısmına koydum.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-02-14 saat 16.25.33_90bdc8d9.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-14 saat 16.25.33_90bdc8d9.jpg
    89.4 KB · Hit: 15

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,042
İsim
Mehmet Aslan
Merhabalar, iyi forumlar. PSU'm yarı modüler, sadece SATA kablosu takılıyor dahili olarak ve elimde PSU'ya uygun SATA kablosu yok. Normalden farklı olarak 5 düz pinli SATA girişi var. Bulmakta da haliyle zorluk çekiyorum. Velhasıl kelam, kasanın içindeki arka ve ön panel fanları SATA kablosu gerektirdiğinden şu an çalıştıramıyorum. Sadece CPU-FAN'a bağlı sıvı soğutmam ve onun fanları çalışır durumda. Boştayken işlemci 35 derecelerde, ekran kartı ise 40 derecelerde geziyor. Sizce bir sıkıntı çıkarır mı? Gerekirse diye fotoğrafı ek kısmına koydum.
Pek sıkıntı olmaz , ama sen çokta zorlamamaya çalış. 2 Kasa fanıyla yaz sıcağında cp2077 bitirdim :D

Rakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağatay Aykar
Instagram
ajea_atay
Twitter
Rakya_
Discord