Neler Yeni

Yardım sağ altta 1 adet ölü piksel çıktı iade etmek istemiyorum?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
İndirim ile 4800tlye asus tuf vg27aq1a aldım fakat sağ altta aşırı küçük dibine girmedikçe görülmeyecek bir ölü piksel cıktı (mavi ve kırmızıda var , siyah beyazda görülmüyor)
açıkcası iade , değişim yapmak istemiyorum cok bekledim ve fiyatı artmış totalde 7k sizce ne yapmalıyım (çoğalma söz konusu mu , dikkatli kullanan biri oldugum için çoğalmaz)

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
hocam bence değişimini talep edin aldığınız fiyat önemsiz oalcaktır dikkatli kullansanız da ölü piksel illet bir şey

ARDELENO

80+ Bronze
Mağaza ile iletişime geç değişim iste eğer yapmazlarsa direkt iade etmeni öneririm. Ölü pixeller büyüyor çizgi oluyor.

Bünyamina

80+ Platinum
İndirim ile 4800tlye asus tuf vg27aq1a aldım fakat sağ altta aşırı küçük dibine girmedikçe görülmeyecek bir ölü piksel cıktı (mavi ve kırmızıda var , siyah beyazda görülmüyor)
açıkcası iade , değişim yapmak istemiyorum cok bekledim ve fiyatı artmış totalde 7k sizce ne yapmalıyım (çoğalma söz konusu mu , dikkatli kullanan biri oldugum için çoğalmaz)
bende de altta gözükmüyor iade olayı için uğraşmadım ama benimki 5.6 ay sonra ben gördüm benimki ilk aldığımda vardı ya da kullandığım süre boyunca oldu rahatsız etmiyorsa bence iade etme ama yine de sen bilirsin

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bünyamina

80+ Platinum
Mağaza ile iletişime geç değişim iste eğer yapmazlarsa direkt iade etmeni öneririm. Ölü pixeller büyüyor çizgi oluyor.
benimki çizgi olmadı . olarak duruyor ve artmadı sayısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitörde gölgelenme hiç yok yeni gelecek monitörde gölgelenme ve ölü piksel cıksa ne yapıcam :D
onu da iade edeceksin

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimki çizgi olmadı . olarak duruyor ve artmadı sayısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu da iade edeceksin
yani gçlgelenme hafif oluyor diyorlar ıps de bunda hiç yok iade edip riske de atmak istemiyorum ama arkadas ölü piksel cizgiye dönüşür yazmıs nasıl okadar abartı oluyor çözemedim

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
monitörde gölgelenme hiç yok yeni gelecek monitörde gölgelenme ve ölü piksel cıksa ne yapıcam :D
tekrar değişim isteyeceksin kral firma senin tarafından olmayan her şeyi düzeltmek veya karşılamak zorunda bu işin sonu mahkemeye kadar gider senin iade sınırlaman yok bozuk çıktıysa iade ediceksin gene mi bozuk geldi gene iade ediceksin iade etmek istemiyorsun bu yüzden çabalıyorsun sanırım ama sonunda zorluğunu yaşayabilirsin ki yüksek ihtimal yaşayacaksın da

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Zamanında kardeşim de senin gibi düşünüyordu.İade et dedim .Allah aşkına indirimde de olsa 0 ürün aliyoruz.Neden arızalı olmasına göz yumalim.Bence hiç düşünme iade ef

Bünyamina

80+ Platinum
yani gçlgelenme hafif oluyor diyorlar ıps de bunda hiç yok iade edip riske de atmak istemiyorum ama arkadas ölü piksel cizgiye dönüşür yazmıs nasıl okadar abartı oluyor çözemedim
NET bir durum değil öyle olduğunu düşünüyor olabilir bende artmadığını kullanarak deneyimliyorum şans işi olabilir

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
arkadaş doğru yazmış kral ölü piksel çizgiye de dönüşür 4800 tl ye aldım diye sevinirken 6 ay sonra bi 4800 daha vermeye hazırlanırsın evet haklısın insan bu durumlarda kötü oluyor heveslendiği şeyde sıkıntı çıkınca değişim için uğraşası gelmiyor ama malesef gerçek böyle 3 aylık cihazı 2 ay kullanamadım ama sonunda sağlamını alana kadar değişimini sağlattım

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
tekrar değişim isteyeceksin kral firma senin tarafından olmayan her şeyi düzeltmek veya karşılamak zorunda bu işin sonu mahkemeye kadar gider senin iade sınırlaman yok bozuk çıktıysa iade ediceksin gene mi bozuk geldi gene iade ediceksin iade etmek istemiyorsun bu yüzden çabalıyorsun sanırım ama sonunda zorluğunu yaşayabilirsin ki yüksek ihtimal yaşayacaksın da
hocam değişim isterim ama beklemek sıkıcı oldugu için biraz önyargılıyım neyse teşekkürler . bi yarın arayayım bakayım değişim olucak mı umarım yeni gelende ölü piksel ışık sızması olmaz..

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
hocam değişim isterim ama beklemek sıkıcı oldugu için biraz önyargılıyım neyse teşekkürler . bi yarın arayayım bakayım değişim olucak mı umarım yeni gelende ölü piksel ışık sızması olmaz..
sıkıcı dostum snei o kadar anlıyorum ki ama o 15 gün sana yeni monitör aldırmaktan kurtaracak o şekilde düşün ölü piksel parazit gibi çoğalabiliyor illet bir şey

Top Bottom