Neler Yeni

Sağanak Ardından İnternet Gitti?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
(Türknetliyim, modemim Ac750)
Dostlar bugün işten geldiğimde annem internet gitti dedi. Bir baktım modemde ne 2.4 ne de 5ghz ışıkları yanıyor. Kapatıp açtım, kabloları sök tak yaptım. Ancak durum hâlâ aynı. Sizce bölgede internetle alakalı kopukluk mu var yoksa olumsuz hava şartı sırasında modeme zarar mı geldi? Reset atmalı mıyım? (Az önce destek kaydı oluşturdum)

şahin doğan

80+ Platinum
Dostlar bugün işten geldiğimde annem internet gitti dedi. Bir baktım modemde ne 2.4 ne de 5ghz ışıkları yanıyor. Kapatıp açtım, kabloları sök tak yaptım. Ancak durum hâlâ aynı. Sizce bölgede internetle alakalı kopukluk mu var yoksa olumsuz hava şartı sırasında modeme zarar mı geldi? Reset atmalı mıyım? (Az önce destek kaydı oluşturdum)
Modemde değilde bina dışında kablo varsa onlar ile ilgili bir durumdur.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Bence müşteri hizmetlerini arayıp sorunun normal olup olmadığını sorun, kabloları kontrol etmenizi isteyecektir ettikten sonra ertesi gün ekip yollamalarını isteyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baksanıza, bir tane ışık yanıyor mu sönük mü belli bile değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemde değilde bina dışında kablo varsa onlar ile ilgili bir durumdur.
Bence müşteri hizmetlerini arayıp sorunun normal olup olmadığını sorun, kabloları kontrol etmenizi isteyecektir ettikten sonra ertesi gün ekip yollamalarını isteyin.
Destek kaydı oluşturdum. Saha ekibi istedim. Umarım sorun modemden kaynaklı değildir. Yeni bir modem sayılır. Akım koruması vs. vardır diye umuyorum

Ekler

• Screenshot_20220815-213336.png
    Screenshot_20220815-213336.png
    3.9 MB · Hit: 57

Bünyamina

80+ Platinum

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Baksanıza, bir tane ışık yanıyor mu sönük mü belli bile değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destek kaydı oluşturdum. Saha ekibi istedim. Umarım sorun modemden kaynaklı değildir. Yeni bir modem sayılır. Akım koruması vs. vardır diye umuyorum
Modemde hiçbir sorun olmaz merak etme. Hiç şu ana kadar duymadım fırtınadan dolayı modem kartı cız bız olduğunu.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Bir komşun varsa ona bir sorabilirsin dostum eğer onda sorun yoksa başka bir modemle denersin olmadı.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Faruk Çil
benim bir ay önce gece sağanakta şimşekten sonra internetim gitmişti.Portum bozulmuştu ve iki haftada tamir etmişti türk telekom ve türknet çok yavaş çözmüştü

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Binanın internet kutusu hasar görmüş olabilir ya da port dolabında bir sıkıntı var altyapı kaynaklı. %98 sağanak kaynaklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
benim bir ay önce gece sağanakta şimşekten sonra internetim gitmişti.Portum bozulmuştu ve iki haftada tamir etmişti türk telekom ve türknet çok yavaş çözmüştü
Binanın internet kutusu hasar görmüş olabilir ya da port dolabında bir sıkıntı var altyapı kaynaklı. %98 sağanak kaynaklı.
Bakalım nasıl sonuçlanacak. Merak ediyorum masraf açacak mı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Top Bottom