Sağanak Ardından İnternet Gitti?

Reaksiyon skoru
4,039
(Türknetliyim, modemim Ac750)
Dostlar bugün işten geldiğimde annem internet gitti dedi. Bir baktım modemde ne 2.4 ne de 5ghz ışıkları yanıyor. Kapatıp açtım, kabloları sök tak yaptım. Ancak durum hâlâ aynı. Sizce bölgede internetle alakalı kopukluk mu var yoksa olumsuz hava şartı sırasında modeme zarar mı geldi? Reset atmalı mıyım? (Az önce destek kaydı oluşturdum)

Dostlar bugün işten geldiğimde annem internet gitti dedi. Bir baktım modemde ne 2.4 ne de 5ghz ışıkları yanıyor. Kapatıp açtım, kabloları sök tak yaptım. Ancak durum hâlâ aynı. Sizce bölgede internetle alakalı kopukluk mu var yoksa olumsuz hava şartı sırasında modeme zarar mı geldi? Reset atmalı mıyım? (Az önce destek kaydı oluşturdum)
Modemde değilde bina dışında kablo varsa onlar ile ilgili bir durumdur.

Bence müşteri hizmetlerini arayıp sorunun normal olup olmadığını sorun, kabloları kontrol etmenizi isteyecektir ettikten sonra ertesi gün ekip yollamalarını isteyin.

Baksanıza, bir tane ışık yanıyor mu sönük mü belli bile değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modemde değilde bina dışında kablo varsa onlar ile ilgili bir durumdur.
Bence müşteri hizmetlerini arayıp sorunun normal olup olmadığını sorun, kabloları kontrol etmenizi isteyecektir ettikten sonra ertesi gün ekip yollamalarını isteyin.
Destek kaydı oluşturdum. Saha ekibi istedim. Umarım sorun modemden kaynaklı değildir. Yeni bir modem sayılır. Akım koruması vs. vardır diye umuyorum

Ekler

• Screenshot_20220815-213336.png
    Screenshot_20220815-213336.png
    3.9 MB · Hit: 68
Baksanıza, bir tane ışık yanıyor mu sönük mü belli bile değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Destek kaydı oluşturdum. Saha ekibi istedim. Umarım sorun modemden kaynaklı değildir. Yeni bir modem sayılır. Akım koruması vs. vardır diye umuyorum
Modemde hiçbir sorun olmaz merak etme. Hiç şu ana kadar duymadım fırtınadan dolayı modem kartı cız bız olduğunu.

Bir komşun varsa ona bir sorabilirsin dostum eğer onda sorun yoksa başka bir modemle denersin olmadı.

Binanın internet kutusu hasar görmüş olabilir ya da port dolabında bir sıkıntı var altyapı kaynaklı. %98 sağanak kaynaklı.

benim bir ay önce gece sağanakta şimşekten sonra internetim gitmişti.Portum bozulmuştu ve iki haftada tamir etmişti türk telekom ve türknet çok yavaş çözmüştü
Binanın internet kutusu hasar görmüş olabilir ya da port dolabında bir sıkıntı var altyapı kaynaklı. %98 sağanak kaynaklı.
Bakalım nasıl sonuçlanacak. Merak ediyorum masraf açacak mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,476
Üyeler
185,269
Son üye
KasliTavuk
Geri