SAĞLAM GENİŞ UZUN MASA TAVSİYESİ

Bloodless

80+
Reaksiyon skoru
55
Bilgisayar için ağarlık kaldıracak masanın üstüne kasaya koyabileceğim beyaz ve geniş uzun masa tavsiyeniz nedir?

komple metalse baya iyi fakat ayakları bi tık ince gelebilir. ben ceramical in aynı ölçülerde masasını kullanıyorum (ayakları demir sadece üstü sunta) gayet memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu masaya sahibim ağırlık konusunda tank gibi olabilir ama ayak yapısından dolayı maalesef sallanabilen bir masa , bana pek güven vermediği için kasamı yandaki masaya koydum .
hocam o zaman bu masaya bu parayı verene kadar yarı fiyatına benim kullandığım ceramical masa var onu öneririm.

masa
linki de burda

Bu masaya sahibim ağırlık konusunda tank gibi olabilir ama ayak yapısından dolayı maalesef sallanabilen bir masa , bana pek güven vermediği için kasamı yandaki masaya koydum .

Ben montajla uğraşmayayım diye katlanabilir ayaklı olanını aldım. Sallanma falan olmuyor. Kasa, monitör, PS5 ve aksesurların tamamı masanın üstünde.

komple metalse baya iyi fakat ayakları bi tık ince gelebilir. ben ceramical in aynı ölçülerde masasını kullanıyorum (ayakları demir sadece üstü sunta) gayet memnunum.

hocam o zaman bu masaya bu parayı verene kadar yarı fiyatına benim kullandığım ceramical masa var onu öneririm.
ceramical 60cm genişlik bu 80cm fiyat farkı ondan kaynaklı da olabilir.

masa
linki de burda
güzelmiş de beyazı yok mu ya

Monitör kolu kullanacaksan önemi oluyor genişliğin ya.
evet

kalınlık olmasın o kral :D

Ceramical 160 cm olanı al. Bana hasarlı bi parçası geldi. Yazdım anında yenisini gönderdiler ve taksit avantajı var

Ceramical masaların ayakları 25x35 ve et kalınlığı 0.8 mm. Kasa ve 2 monitör koyacaklar için et kalınlığı en az 1,2mm olması lazım. Adamlar ucuza satacağız diye ayaktan çalıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,629
Üyeler
184,485
Son üye
MhmtMdnc
Geri