Neler Yeni

Sağlam Lisans Windows 11 Home key hangisini almalıyım?

Darkware

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdem Aydın

oem olan daha mantıklı sanırım bilgisayar sıfırlandığında gitmiyor arada fiyat olarakda pek fark yok ama normal olanın daha fazla yorumu olması kafamı karıştırdı.

2. sorum ise vip hizmeti yazıyor para vermek istemiyorum keyin ne hizmeti olabilir ki? keyi giricem yani sadece eğer satın alan varsa önerir misiniz? onuda almamı

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
yolcu arslan
1740417133965.png

Oem alacaksın ben yıllardır oem kullnıyorum daha 2 hafta oldu Win11 kurdum otomatik aktifleşiyor. Her kurulumda otomatik lisanslar.
Diğer seçeneği alırsan benim ilk yaptığım gibi bugün olmazsa elbet birgün patlar.

+Ayrıca normal ev/oyun kullnıcıysanız kesinlikle home alın. Pro tercih etmeyin çünkü proda daha fazla gereksiz uuygulama olup sistemi ona göre yormaktadır.
Applocker Bitlocker ve envayi çeşit uygulama.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
efe araci
hocam home tercih etmenizin sebebi nedir ? pro daha iyi diye biliyorum.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
snop02

oem olan daha mantıklı sanırım bilgisayar sıfırlandığında gitmiyor arada fiyat olarakda pek fark yok ama normal olanın daha fazla yorumu olması kafamı karıştırdı.

2. sorum ise vip hizmeti yazıyor para vermek istemiyorum keyin ne hizmeti olabilir ki? keyi giricem yani sadece eğer satın alan varsa önerir misiniz? onuda almamı
Mesaj at bana vereyim
Free, home retail

Top Bottom