Neler Yeni

Öneri Sağlam Modem Önerisi

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
Bütçe
500
Arkadaşlar merhabalar modem önerisi istemekteyim
Bütçe 400-500TL
2 Daire kullanacak gibi düşünebilirsiniz dublex ev için olacak ve 10 kişiye yakın bağlanma olacak
Eski modem : TP-link TD-W9970 4 yıldan fazla oldu modem sararmış durumda ve Türk telekom editli bir şekilde
Türk Telekomdan Türknete geçmiş bulunmaktayım ve şuanda 75MBit hız almaktayım ve çok fazla kesinti yaşamaktayız daha önce türk telekomda böyle bir sıkıntı 24 mbit hiç olmadı 4 senedir gerçekten memnun kalarak kullandık çoğunluğun aksine türk telekomu snr değerlerim upload da 30 ken download da 8-9 larda daha önce böylemiydi bilmiyorum yeni modem ile sorunumun çözüleceğini inanıyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,095
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
keenetic marka aşırı öneriliyor. Çok bilgim yoktur ama en iyisi olduğu iddia ediliyor

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akyel
Eğer iki katlı bir ev için çözüm istiyorsanız sadece modemle sorunu çözmeniz çok zor. Üst katta bağlansanız bile performans sorunlu olur. Burada marka veya model fark etmez. katlı evler için en ideal çözüm powerline adaptörlerdir. Çok sayıda model var ve nasıl bağlanacağınıza (kablolu mu kablosuz mu) göre ürün seçmenizi öneririm. TP-Link'in çok sayıda powerline modeli var ve gayet başarılılar.
Bu arada ISS'lere verilen modemlerde bazı kısıtlamalar olur, tüm dünyada böyledir. O nedenle ISS'nin verdiği modemle piyasada satılan aynı adlı model bile farklıdır. Bunu bilerek marka değerlendirmesi yapın.
Keenetic, çok yeni bir marka ve birkaç ülkede sadece satılıyor. Forumlarda aşırı övgü var ve bu bende kuşku yaratıyor. Modem denen cihazlar son derece basit ürünlerdir ve bugün gelinen noktada markalar arasında böyle ciddi fark (donanım açısından) olmaz. Servis, marka kalitesi ve güvenirliği önemlidir. Dünya markalarına bakın, yıllardır bilinen kendini kanıtlamış markaları tercih edin. Bugün olan yarın olup olmayacağı belli olmayan markalara daha dikkatli yaklaşmakta fayda var. Asus, TP-Link, D-Link, Zyxel bunlar iyi markalardır. Objektif kullanıcı yorumları ve kendini kanıtlamış test editörlerinin yorumları benim için önemli. Aynı kalemden çıkmış gibi yorumlar olunca o markalardan kuşku duyuyorum. Bu benim fikrim tabii.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Top Bottom