Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,322
windows 11 retail key alacağım hiç buradan almadım güvenilir mi?? sorun yaşayan görmedim sağlam bir yere benziyor fiyat olarak sıkıntı olmuyor bana.
Jetlisans'tan alabilirsin aninda maile neyi gönderiyor birçok kişiye tavsiye ettim herhangi bir sorun vs çıkmadıwindows 11 retail key alacağım hiç buradan almadım güvenilir mi?? sorun yaşayan görmedim sağlam bir yere benziyor fiyat olarak sıkıntı olmuyor bana.
bende ordan aldım sorun yok şuana kadar sorun yok win11 oem versiyonu aldım format sonrası bile kullanabilirJetlisans'tan alabilirsin aninda maile neyi gönderiyor birçok kişiye tavsiye ettim herhangi bir sorun vs çıkmadı
hocam sağlamlisans veya jetlisans. buradan aldım 3 4 sene sonra sıkıntı çıktı diyelim. ne oluyor o zamanJetlisans'tan alabilirsin aninda maile neyi gönderiyor birçok kişiye tavsiye ettim herhangi bir sorun vs çıkmadı
hocam retail key her ne kadar format ve donanım değiştirsem bile kullana biliyorum değilmi. ama keyi kaybetmem lazım doğrumu biliyorumJetlisans'tan alabilirsin aninda maile neyi gönderiyor birçok kişiye tavsiye ettim herhangi bir sorun vs çıkmadı
hocam sağlamlisans veya jetlisans. buradan aldım 3 4 sene sonra sıkıntı çıktı diyelim. ne oluyor o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam retail key her ne kadar format ve donanım değiştirsem bile kullana biliyorum değilmi. ama keyi kaybetmem lazım doğrumu biliyorum