Neler Yeni

Öneri Sağlayıcı önerisi lazım

Efe0334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Bulduk
35 mbps turk telekom kullanıyoruz ama hız bu şekilde
Screenshot_20230401-151154_Speedtest.jpg

Evde 4 kişi kullaniyo interneti çok yavaş ve modemimizde 2 aydır internet gidip geliyor engelli indirimli kaliteli bir sağlayıcı arıyorum öneride bulunursaniz sevinirim

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
35 mbps turk telekom kullanıyoruz ama hız bu şekildeAlıntıyı görüntüle
Evde 4 kişi kullaniyo interneti çok yavaş ve modemimizde 2 aydır internet gidip geliyor engelli indirimli kaliteli bir sağlayıcı arıyorum öneride bulunursaniz sevinirim
Denemediğim sağlayıcı kalmadı şu an için netspeed kullanıyorum. Adresimi sorguladığımda çıkan hızın hem üstünde alıyorum hem de satın aldığım paket değerlerini alıyorum. Yaklaşık 5 aydır fln kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Eğer kullanırsan da
Referans numaram: AFUE5M
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denemediğim sağlayıcı kalmadı şu an için netspeed kullanıyorum. Adresimi sorguladığımda çıkan hızın hem üstünde alıyorum hem de satın aldığım paket değerlerini alıyorum. Yaklaşık 5 aydır fln kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Eğer kullanırsan da
Ekran Görüntüsü (8).png

Ekran Görüntüsü (9).png

Şu an binaya fiber alt yapı çekild ama dairelere dağılmadı henüz. Dağıldığında da paketimi değiştirip fibere geçerim muhtemelen.

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Şu an binaya fiber alt yapı çekild ama dairelere dağılmadı henüz. Dağıldığında da paketimi değiştirip fibere geçerim muhtemelen.
Fiber gelmesi için Türk Telekom a uzun süredir talebiniz oldu muydu? Dilekçe vs.

Hız testi Wifi ile yapılmaz kablolu yapmalısınız.
Turk Telekomun kendi alt yapısında ondan daha iyi hizmet veren firma çıkmaz. En iyi sunucular Telekom'da diğerleri sadece firmacık.

Kablolu yapsanız sorun olmadığını göreceksiniz yine varsa hat değerleri de sorun olabilir. Bu tarz problemlerde sorun en son firma kaynaklı oluyor genellikle modem ve iç tesisat sorunu şaşmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,950
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom