benimkide hala 14 küsürlerde Türk telekom. 14lerde de kalsın 2023 yılında 8mbps upload mu olur.Arkadaşlar bundan ne kadar zaman önce hatırlamıyorum uploadlar 8 den 14-15 e cıkmıstı . Bugun farkettım tekrardan geri çekmişler galiba 8 mbs ye , sadece bende mi öyle yoksa herkesde mi merak ediyorumda.
3 upload alıyorum mlsf bizim ülkede oluyorbenimkide hala 14 küsürlerde Türk telekom. 14lerde de kalsın 2023 yılında 8mbps upload mu olur.
20 Uploud Ben Buna GüldümArkadaşlar bundan ne kadar zaman önce hatırlamıyorum uploadlar 8 den 14-15 e cıkmıstı . Bugun farkettım tekrardan geri çekmişler galiba 8 mbs ye , sadece bende mi öyle yoksa herkesde mi merak ediyorumda.
Bende millenicom kullanıyorum yeni farkettim.14ten 9a çekmişler benimkini de millenicom kullanıyorum
Oluyor valla zam yapıp hizmeti kısıyorlar birde. 2 ayda bir zam geliyor bu sene 4.zamı millenicomun baydım artıkbenimkide hala 14 küsürlerde Türk telekom. 14lerde de kalsın 2023 yılında 8mbps upload mu olur.
Masallah20 Uploud Ben Buna Güldüm
EywBende millenicom kullanıyorum yeni farkettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra zam geliyor yine diger aya
Oluyor valla zam yapıp hizmeti kısıyorlar birde. 2 ayda bir zam geliyor bu sene 4.zamı millenicomun baydım artık
Masallah
oda fazla senin hakkın 1 (türktelekom paralel evrende)Bende bi zahmet düşmesin zaten 5 MBPS Uploadım var.