yok kanka bende böyle gördüm ama bunlar küs değil mi
niye linç yiyesin kendi düşüncen buna karışacak cahil var mı cidden ?Linç yiyeceğim ama ben Ceza'nın şarkılarını sevmiyorum. Kişiliğini severim ama şarkıları bana göre değil.
Kanks bende sagopayı sevmiyorum bana göre rap değil arabesk yapıyor ama neyseLinç yiyeceğim ama ben Ceza'nın şarkılarını sevmiyorum. Kişiliğini severim ama şarkıları bana göre değil.
Bende sagopa sevmiyorum nedenseLinç yiyeceğim ama ben Ceza'nın şarkılarını sevmiyorum. Kişiliğini severim ama şarkıları bana göre değil.
sende bunu yedinn ?
Çıkıyor bazen 2 3 kişi ''Ceza RAP'İN ÜSTADIDIR SEN DAHA DOĞMADAN O RAP YAPIYORDU'' diye.niye linç yiyesin kendi düşüncen buna karışacak cahil var mı cidden ?
Yani tarzı ona daha yakın. Zaten Sagopa'yı rapçi olarak değil direk müzisyen olarak görüyorumKanks bende sagopayı sevmiyorum bana göre rap değil arabesk yapıyor ama neyse
olabilir.Bende sagopa sevmiyorum nedense
+1Çıkıyor bazen 2 3 kişi ''Ceza RAP'İN ÜSTADIDIR SEN DAHA DOĞMADAN O RAP YAPIYORDU'' diye.
Lan tamam ben buna sövmedim etmedim, ortaya çıkan iş de hoşuma gitmek zorunda değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1Linç yiyeceğim ama ben Ceza'nın şarkılarını sevmiyorum. Kişiliğini severim ama şarkıları bana göre değil.