Çözüldü✓ sahibinden.com param güvende olayi

Sucuklumen42

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
beyler biri benim ilana attığım telefonu param güvende ile almak istiyo yani ben param güvendeye güvenemiyorum pek hadi adam alsa baska bi telefon vs yollasa öyle olabilir mi sizce satmali miyim

beyler biri benim ilana attığım telefonu param güvende ile almak istiyo yani ben param güvendeye güvenemiyorum pek hadi adam alsa baska bi telefon vs yollasa öyle olabilir mi sizce satmali miyim
güvenilir degil yapma

hocam param guvendeden almak isteyip muhtemelen whatsapptan size phishing yapicak yeni bi dolandiricilik tekniği yasadışı bi olay ama iyi para döndürüyolar

Video alın 2 taraf olarak

Son düzenleme:
diyor ki ben daha önceden de aldim falan filan param güvende den alayim diyo
iste muhtemelen whatsapptan kendisi size param güvende linki gönderecek kendi yaptığı site

kanki ben satiyorum adam değil
hocam o isler farketmiyor gene gönderir telefonu kargolarsin birseyde yapamazsin sonrasinda kendi isteğinle kargoladığın için yani yapan bi kac kisiye denk geldi hem parasini aliyorlar hem telefon veya baska esyalarda aliyorlar

hocam o isler farketmiyor gene gönderir telefonu kargolarsin birseyde yapamazsin sonrasinda kendi isteğinle kargoladığın için yani yapan bi kac kisiye denk geldi hem parasini aliyorlar hem telefon veya baska esyalarda aliyorlar
satmicam başka müşteri çıktı ona satiyom elden

Geri