Sahibinden Dolandırıcılığı

ozen.hmyf

80+
Reaksiyon skoru
21
Sahibinden'de bireysel bir satıcıdan havale ile elektronik bir ürün aldım (Gigabyte GA-P55-US3L + Xeon X3440) ve kutudan anlaştığımızın dışında H55 bir ürün çıktı ve çalışmıyordu. Sahibindene başvurduğumda yalnızca satıcının hesabını kapattılar, benden dekont istediler ve başka hiçbir işlem yapmadılar, hâlâ bekliyorum, ne yapacağımı bilmiyorum tavsiye verebilir misiniz ?

Sahibinden'de bireysel bir satıcıdan havale ile elektronik bir ürün aldım (Gigabyte GA-P55-US3L + Xeon X3440) ve kutudan anlaştığımızın dışında H55 bir ürün çıktı ve çalışmıyordu. Sahibindene başvurduğumda yalnızca satıcının hesabını kapattılar, benden dekont istediler ve başka hiçbir işlem yapmadılar, hâlâ bekliyorum, ne yapacağımı bilmiyorum tavsiye verebilir misiniz ?
Eğer 2. El bir alışveriş yapıyorsan çok dikkatli olmalısın adamın davranışlarını tanı yapmacıkmı vb. Eğer adam hayırsıza benziyor veya çok fazla indirim yapıyorsa bilinki bir sıkıntı vardır. Ayrıca burada sahibindenin suçu olmuyor satıcı dolandırıcı okey mahkemeye başvurmanızı öneririm 400-500 tl lik bir ürünse hiç bulaşmayın mahkemeye yani böyle %5 Lik bir kısımdada sizin suçunuz var ancak davada haklı çıkarsınız peşini bırakmayın

Eğer 2. El bir alışveriş yapıyorsan çok dikkatli olmalısın adamın davranışlarını tanı yapmacıkmı vb. Eğer adam hayırsıza benziyor veya çok fazla indirim yapıyorsa bilinki bir sıkıntı vardır. Ayrıca burada sahibindenin suçu olmuyor satıcı dolandırıcı okey mahkemeye başvurmanızı öneririm 400-500 TL lik bir ürünse hiç bulaşmayın mahkemeye yani böyle %5 Lik bir kısımdada sizin suçunuz var ancak davada haklı çıkarsınız peşini bırakmayın
Dava vb. işlemler ile peşinde koşabilecek durumum yok maalesef, olsa ikinci el x3440 bir sistem toplamaya çalışmazdım.

Dava vb. işlemler ile peşinde koşabilecek durumum yok maalesef, olsa ikinci el x3440 bir sistem toplamaya çalışmazdım.
Mahkemede avukat olmasa bile siz haklısınız peşini bırakmanızı önermem avukatlık bir durum yok

Mahkemede avukat olmasa bile siz haklısınız peşini bırakmanızı önermem avukatlık bir durum yok
Avukat olmasa bile davaların belli bazı masrafları var diye biliyorum, öyle değil mi ?

Avukat olmasa bile davaların belli bazı masrafları var diye biliyorum, öyle değil mi ?
Belli başlı davalarda var o bütçeler kendinizi savunun mahkemede yeter hatta belki mahkemeye bile gerek kalmaz ilk polise gidin

Yaptığın en büyük hata havale ile almak.
Azcık komisyonunu ödeyip GeT ile alsan mağdur olmazdın.
GeT ile alınca o kadar sözleşme , ürün gelince test edip onay vermek gibi avantajların olurdu ve dolandırılmazdın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,113
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri