Neler Yeni

Sahibinden Gelen Sahte Mail ve Paylaşılan Kart Bilgileri Dolandırıcılık

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Telefonu malwarebytes ile tarattım 30 dakkalık tarama sonucunda bişi çıkmadı ama emin olamıyor insan. Fotoğraflar ve videolar önemli benim için gerisi önemsiz. Google drivea yedekliyorum şuan fotoğraf ve videoları ama bakalım
Tekrardan geçmiş olsun Resetle kafan rahat olsun iyi akşamlar.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Tekrardan geçmiş olsun Resetle kafan rahat olsun iyi akşamlar.
Doğru mu anladım hocam internet cafe gidip drive yedeklediklerimi orada indirip bilgisayara varsa orada fotoğraf ve videolara virüs taraması yapıp öylemi telefona aktarıyım

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Doğru mu anladım hocam internet cafe gidip drive yedeklediklerimi orada indirip bilgisayara varsa orada fotoğraf ve videolara virüs taraması yapıp öylemi telefona aktarıyım
direk usb kablo ile gidin pc takın zaten bu bilgisayarda gözükür ordan hangi kısımdaysa dosyaları pc atın ondan sonra virüs taraması yapın ondan sonra google oturumu açın önemli bir hesapsa farklı bir gmail hesabı aç gir tarama temiz çıkarsa atarsın drive yedeklenir ondan sonra telefona reset atarsın kurduktan sonra gmaile oturum açıp yedekleri telefona indirirsin

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
direk usb kablo ile gidin pc takın zaten bu bilgisayarda gözükür ordan hangi kısımdaysa dosyaları pc atın ondan sonra virüs taraması yapın ondan sonra google oturumu açın önemli bir hesapsa farklı bir gmail hesabı aç gir tarama temiz çıkarsa atarsın drive yedeklenir ondan sonra telefona reset atarsın kurduktan sonra gmaile oturum açıp yedekleri telefona indirirsin
Çalışıyorum ve şuan bunlar için vaktim yok. Şuan yedeklemeyi bitirmek üzereyim direk format kısmına geçicem. Yedekleme bitince telefona format atıcam. Yedeklediklerimi de izin günümde İnternet cafe gidip drive hesabını açıp orada pc ye indirip tarayıp bişi çıkmazsa flash belleğe alsam olur mu?

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Çalışıyorum ve şuan bunlar için vaktim yok. Şuan yedeklemeyi bitirmek üzereyim direk format kısmına geçicem. Yedekleme bitince telefona format atıcam. Yedeklediklerimi de izin günümde İnternet cafe gidip drive hesabını açıp orada pc ye indirip tarayıp bişi çıkmazsa flash belleğe alsam olur mu?
hocam öyle hiç uğraşma drive virüs tarama özelliği varmış doya yüklemeden önce tarama yapıyormuş direk yedekle telefona indir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışıyorum ve şuan bunlar için vaktim yok.
Kolay gelsin.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
hocam öyle hiç uğraşma drive virüs tarama özelliği varmış doya yüklemeden önce tarama yapıyormuş direk yedekle telefona indir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolay gelsin.
Kontrol ederim şuan yedekleniyor. Whatsapp yedeklerini de drive ile yapıyım madem orada virüs tarama özelliği var. Whatsapp da geri yüklediğim de sıkıntı çıkmasın

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Kontrol ederim şuan yedekleniyor. Whatsapp yedeklerini de drive ile yapıyım madem orada virüs tarama özelliği var. Whatsapp da geri yüklediğim de sıkıntı çıkmasın
en iyisini yapmışsın

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
görseller olsun 1 mb 25 mb aşmıyo ayrıca 25 mb değildi
Bilmiyorum yedekledim videolar fotoğraflar. Kağıda da kişilerimi tek tek yazdım bi ara tek tek eklerim. Şimdi gidip format atıcam. Unutup pişman olmayım önemli unutma dediğin bir şeyler var mı yedeklicek

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
görseller olsun 1 mb 25 mb aşmıyo ayrıca 25 mb değildi
Formatı attım 10 saniye bile sürmedi inş temizlemiştir. Gmail girince kişileri otomatik geri yükledi inş sıkıntı olmaz. Başka hiç bişi geri yüklemedim. WhatsApp yedeklemeyi unuttum en son ne zaman yedeklendiyse onlar gelir virüslü bişi gelmez umarım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bilmiyorum yedekledim videolar fotoğraflar. Kağıda da kişilerimi tek tek yazdım bi ara tek tek eklerim. Şimdi gidip format atıcam. Unutup pişman olmayım önemli unutma dediğin bir şeyler var mı yedeklicek
Valla reis sadece kişileri otomatik geri getirdi uygulamaları kendim yüklüyorum sıfırdan 2 tane virüs programı açık sürekli izliyor avira ve avast. Fotoğrafları da geri yüklemeyi düşünmüyorum şimdilik zaten uygulamadan bakabiliyoruz. Varsa başka önerin dinlemeye hazırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,976
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom