Neler Yeni

Sahibinden Havale Sonrası kargolama?

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Hakan
Doğrudur hocam da benim o şekilde ağzım yandı bir kere mahkeme ile filan uğraştım parayı aldım da
Facebook gruplarında referans olayı çok daha rahat oluyor
Sizden daha önce alışveriş yapmış insanlar size referans oluyor sizde ödemeyi alıp ürünü kargoluyorsunuz
Mahkeme olayları benim de en büyük korkum ya. Sırf bir şey olursa korkusundan elden satıp kurtulmak istiyorum güzelce. Bakalım hayırlısı inşallah 😄

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Diğer türlü ugrasilacak iş değil şehir dışına ürün satmak ekipman veya nispeten değeri düşük bileşen için okeyde sistem göndermek sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mahkeme olayları benim de en büyük korkum ya. Sırf bir şey olursa korkusundan elden satıp kurtulmak istiyorum güzelce. Bakalım hayırlısı inşallah 😄
1 yıl kadar sürüyor işte mahkemede x oğlu Yusuf ayağa kalk diolar geriliyor insan
Bide benim duruşma bakırköy ağır ceza mahkemesinde idi

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Hakan
Diğer türlü ugrasilacak iş değil şehir dışına ürün satmak ekipman veya nispeten değeri düşük bileşen için okeyde sistem göndermek sıkıntı
Ekran kartına 5-5.5 civarına alıcı bulabilsem parça parça satacağım sistemi de ekran kartının piyasası düşük diyorlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende yüksek fiyatlı ürünlerde aynı şeyi diyorum "dolandırıldım" kısmı hariç. Ama çok referansım olduğu için güven sorunu oluşmuyor genelde. Ama tabii ki herkesin güvenilir olduğu anlamına gelmez. Dikkatli olmakta fayda var.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Valla ben de GET yani Param Güvende harici alışveriş asla yapmam. Bir kez dilim yandı adama havale ettim ürünü göndermedi ortadan kayboldu. 100 lira için de mahkemeyle uğraşmaya değmez diye uğraşmadım. Genelde alışverişlerimde satıcıya mesaj atıyorum GET açarsanız alırım diyorum ilginçtir ki genelde açıyorlar açmayanlar oluyor işlerine gelirse...

Top Bottom