Sahibinden İşlemci Almak

SpicyMeat

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar sarı siteden işlemci alacağım. Param güvendeyi kabul etmiyor ama şahsi iban atabileceğini söylüyor. Şahsi ibana parayı atarken açıklamaya alışverişi yazsam kendimi korumuş olur muyum? Başke nelere yapabilirim? İşlemci AM5 olduğu için bozuk pin falan da olamaz.

Arkadaşlar sarı siteden işlemci alacağım. Param güvendeyi kabul etmiyor ama şahsi iban atabileceğini söylüyor. Şahsi ibana parayı atarken açıklamaya alışverişi yazsam kendimi korumuş olur muyum? Başke nelere yapabilirim? İşlemci AM5 olduğu için bozuk pin falan da olamaz.
Ypk hocam kabul etmeyin daha dün dolandırıldım

Atmayın almayın yüzde 50 şansın var açıklamaya istediğini yaz bir şey ifade etmez mahkeme mahkeme uğraşırsın

Param güvende satışı bende yapmıyorum, ya elden ya da kargoyla gönderiyorum. İş iki kişinin arasında. Herkes hemen kötü düşünüyor maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,158
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri