bnebeyazkurt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 96
Merhaba param güvende ile sistem alıcam bizim burda pek 2. El satan yok bu sebepten dolayı param güvende ile başka şehirden alıcam güvenlimidir nasıl işliyor
Peki param güvende gibi sistemi olan 2. El PC sitesi önerirmisinPara adama gitmiyor ilk başta. Sana PC eve geldiğinden itibaren 2 gün süre veriyorlar. Deniyorsun falan bakıyorsun kırık parça var mı falan. Sonra ya sen onaylıyorsun ve para adamın hesaba geçiyor ya da 2 gün sonra otomatik onaylanıyor ve para adamın hesaba geçiyor. Bu arada sistemin fiyatı arttıkça Param Güvende'nin fiyatı da artıyor. Ve adam sana PC değil de başka bir şey gönderirse ve iade edersen Param Güvende parasını Sahibinden'e veriyorsun. -2000₺ diyebiliriz ama bu düşük bir oran. Adam başka bir şey göndermez diye düşünüyorum. Param Güvende güvenilirdir fakat pahalıdır da.
Bilmiyorum. Dolap'a bakın bir.Peki param güvende gibi sistemi olan 2. El PC sitesi önerirmisin
param güvende kullanırsak ek olarak 2bin lira mı ödüyoruz ?Para adama gitmiyor ilk başta. Sana PC eve geldiğinden itibaren 2 gün süre veriyorlar. Deniyorsun falan bakıyorsun kırık parça var mı falan. Sonra ya sen onaylıyorsun ve para adamın hesaba geçiyor ya da 2 gün sonra otomatik onaylanıyor ve para adamın hesaba geçiyor. Bu arada sistemin fiyatı arttıkça Param Güvende'nin fiyatı da artıyor. Ve adam sana PC değil de başka bir şey gönderirse ve iade edersen Param Güvende parasını Sahibinden'e veriyorsun. -2000₺ diyebiliriz ama bu düşük bir oran. Adam başka bir şey göndermez diye düşünüyorum. Param Güvende güvenilirdir fakat pahalıdır da.
Evet o sistem için para verion ama fiyat değişiyor ürüne göre orası kötü işteparam güvende kullanırsak ek olarak 2bin lira mı ödüyoruz ?
kötü olmuş bildiğim iyi oldu hiç bişey almam heraldeEvet o sistem için para verion ama fiyat değişiyor ürüne göre orası kötü işte
Knk parasına göre işte. Ben mesela 8000₺ ye ekran kartı aldım. 500₺ ödedim. Mesela 15.000₺ lik telefon alırsan. 1500₺ ödersin. Örnek verdim onu yani.param güvende kullanırsak ek olarak 2bin lira mı ödüyoruz ?