Neler Yeni

Yardım Sahibinden param güvende güvenilir mi

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
ben ram vs. satmıştım açıkçası bir şey olmamıştı ama yine de riske giriyorsunuz

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
ben korkuyorum bişey satmaya geçen işlemci yerine protein tozu katmışlar adama iade etmişler.
Aynen sıkıntı oluyo baya satıcı için. Ben kullanmıyorum bu sistemi. Havale sonrası kargo 👍🏻

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kesinlikle satmayın zaten havale sonrası satın alıcı kaybedeceğim gözüyle bakıp param güvende ile satmayın
kaç kere teklif ettim kabul eden yok havale sonrası kargo ile.ref falan yok abi elden sattım hep teknolojik ürünleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen sıkıntı oluyo baya satıcı için. Ben kullanmıyorum bu sistemi. Havale sonrası kargo 👍🏻
güven veremiyorumki hacım.

federalper

80+ Silver
ben ram vs. satmıştım açıkçası bir şey olmamıştı ama yine de riske giriyorsunuz
Alıcıdan alıcıya göre değişir tabi bende geçen güvendiğim birine sattım ama adamın referansı belli güvenilirliği belli eğer öyleyse düşünülebilir

kaç kere teklif ettim kabul eden yok havale sonrası kargo ile.ref falan yok abi elden sattım hep teknolojik ürünleri

güven veremiyorumki hacım.
Yapacak bir şey yok yani 2000 liralık klavyeyi adam benden ref istemeden saniyesinde havale etti 100 liralık klavye için bir sürü ref isteyen adamda denk gelen insana bağlı sana

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Param güvende başlığı altında link atar ise tıklama herşeyi uygulama üzerinden yap. Sahte link atıp kendi hesaplarına para havale ediyorlar.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Satıcı için hiç güvenli bir sistem değil örnek veriyorum sattığınız bir ürünün parçasını çalıp geri iade ettiği zaman hiç bir söz hakkınız olmuyor anca mahkeme yolu ile uğraşırsanız çözerseniz o da çok uğraştırdığı için satmamak en mantıklısı

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Alıcıdan alıcıya göre değişir tabi bende geçen güvendiğim birine sattım ama adamın referansı belli güvenilirliği belli eğer öyleyse düşünülebilir

Yapacak bir şey yok yani 2000 liralık klavyeyi adam benden ref istemeden saniyesinde havale etti 100 liralık klavye için bir sürü ref isteyen adamda denk gelen insana bağlı sana
param güvende ile satmıyorum diyincede dolandırıcı diye yargılanma var bide.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,163
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom