kk ekran kartım var hdd var ssd var kasa var power var ama anakart bozuldu amacım intelden kurtulup amd ye geçmekkardeş uğraşma öyle bütçen ne kadar sağlam bir siteden kendin topla parçaları tek tek uyguna gelir
ee knka hepsi var nerdeyse onuda sıfır al başın ağrımasın 2.el alıcaksın garantisi olmucak bir şeyi arızalı olacak bilmiceksin alcan elinde patlıcak üzülceksin hiç gerek yok hepsiburuada felan uygun fiyatlar var bütçeni söyle burdaki arkadaşlarda yardımcı oluruzkk ekran kartım var hdd var ssd var kasa var power var ama anakart bozuldu amacım intelden kurtulup amd ye geçmek
Kargocular alır o zamansadece işlemci ram anakart
knk şuan anakartı işlemciyi rami 2.5k ya alıcı var en azından ben amd ye geçerimee knka hepsi var nerdeyse onuda sıfır al başın ağrımasın 2.el alıcaksın garantisi olmucak bir şeyi arızalı olacak bilmiceksin alcan elinde patlıcak üzülceksin hiç gerek yok hepsiburuada felan uygun fiyatlar var bütçeni söyle burdaki arkadaşlarda yardımcı oluruz
ne alakaKargocular alır o zaman
Bişi anlatıyorsak bi bildiğimiz vardırknk şuan anakartı işlemciyi rami 2.5k ya alıcı var en azından ben amd ye geçerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne alaka
Tamam bunlar kg/desi boyutlarına göre uygunreis sadece anakar ram işlemci