Yüzde on diye biliyorum. Ama alıcıya yüklüyordu yanlış olmasam.Arkadaşlar param güvende ile sahibinden üzerinden satış yapacağım sahibinden.com bu işten ne kadar komisyon kesiyor? Bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim
siz paranızı tam alıyorsunuz. satın alan kişi param güvende ile alırken, komisyonu ödüyor...Arkadaşlar param güvende ile sahibinden üzerinden satış yapacağım sahibinden.com bu işten ne kadar komisyon kesiyor? Bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim
çok teşekkür ederim hocam yani 12000 tl içinde yine 350 tl kesiyor değil mialıcıya %10 komisyon keser.3500 TL üzerinde ki tüm işlemler için 350 lirada sabittir.
Kaça koyduysanız o fiyat satılınca size gelir alıcı biraz daha fazla öder.Arkadaşlar param güvende ile sahibinden üzerinden satış yapacağım sahibinden.com bu işten ne kadar komisyon kesiyor? Bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim
evet yine 350 lira keser.çok teşekkür ederim hocam yani 12000 TL içinde yine 350 TL kesiyor değil mi
Hizmet bedeli altında büyük paralar alıyor işte bende çareyi 150 liraya satıp gerisini havale olarak alıyorum artık ki alana da verenede girmesinBende bi PS5 satıyordum adama 890 lira ödeme çıkmış. Bende zaten bu sisteme güvenemediğim için param güvendeyle satışı kapattım. Niyeyse satıcıyı koruyan bi sisteme hiç benzemiyor.
@masperv bu nasıl oluyor hocam ozaman ?12 bin liralık bir bilgisayar ilanı bulup kontrol edebilirsin. Şu an baktım 12k'ya kasa koyan bir ilana satın al dediğimde 600 lira çıktı.
teşekkürler hocam12 bin liralık bir bilgisayar ilanı bulup kontrol edebilirsin. Şu an baktım 12k'ya kasa koyan bir ilana satın al dediğimde 600 lira çıktı.
Çareyi benim yaptığım gibi bulabilirsiniz tabi havale ile sorun çıkarmazsa arkadaş 15 lira ödemiş oluyor kargoteşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkese çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için iyi forumlar